Taburi in Windows Explorer cu TabExplorer

28 July 2012

Avantajul folosirii unui explorator intern cu multi-taburi diferit de ceea ce ofera Windows, este foarte mare datorita usurintei cu care puteti copia / muta fisiere dar si navigarea mult mai facila printre propriile foldere. TabExplorer este o aplicatie pentru Windows care ruleaza la startup, adaugand taburi Explorer-ului.
Faptul ca ruleaza cu Windows Explorer fara a instala un program nou face ca acesta sa fie mult mai folositor oferind utilizatorilor o navigare usoara. Atunci cand instalati programul pentru prima data, o consola de configuratie va fi afisata pe ecran si care permite editarea optiunilor. Puteti de asemenea, activa si dezactiva taburile in orice moment doriti, permite comutarea intre taburi normale sau taburi colorate si daca doriti puteti activa aparitia consolei la fiecare rulare a programului.

La rulare, taburile sunt adaugate in partea de sus la Windows Explorer. Cand este deschis un tab, in acesta va aparea si numele adrese, exact ca la browser-ul de internet.

In cazul in care exista o multime de taburi deschise, aplicatia permite comutarea usoara intre acestea folosind o lista care poate fi accesata facand click pe butonul din coltul stanga sus la Windows Explorer. Se va deschide un meniu drop down continand toate taburile deschise.

Facand click dreapta pe orice tab, va aparea meniul de optiuni. Aveti acces la New Tab, Clone Tab, Rename Tab, Close tab, inchidere multiple taburi, redeschiderea taburilor inchise sau accesarea “tab history”.

TabExplorer este compatibil cu Windows XP, Vista , 7 si Windows 8 (32 – 64 biti).

Descarcati TabExplorer

2 Comments

  • laurentiuD1998 28 July 2012 at 4:21 pm

    He he, ce nice :D nu stiu de unde le scoti, dar faci o treaba buna ca ne zici si noua de ele :) asa nu voi mai avea deschise 10-15 ferestre pe ecran de o data :))

    • Alexandru Ionut 28 July 2012 at 4:26 pm

      le scot din tolba cu cadouri :D. e interesanta aplicatia, iar asta incer sa fac si eu. Sa scriu doar de subiecte interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.