Cum aflam capacitatea memoriei RAM, tipul si viteza acesteia in Windows 10/11

Pentru a afla capacitatea memoriei RAM, dar si tipul si viteza acesteia, trebuie sa parcurgem pasii de mai jos. Procedeul este aproape identic indiferent daca sistemul de operare este Windows 10 sau 11, sau daca utilizam un laptop sau un calculator. Memoria RAM este o componenta hardware foarte importanta, o piesa foate ieftina in comparatie cu alte componente ale unui calculator, dar si destul de usor de inlocuit sau adaugat in plus daca este nevoie.

Read more

De ce nu merita banii Bitdefender Premium Security

antivirus BitDefender Premium Security

Am cumparat pe 18 decembrie 2022 Bitdefender Premium Security, dar nu sunt multumit de acest antivirus romanesc. Am avut si in trecut tangente cu aceast antivirus, dar niciodata nu a fost ce trebuie. Recunosc, am mai cumparat si in 2014 licenta pe un an pentru Bitdefender Internet Security, dar am fost si atunci dezamagit de performantele acestuia.

Read more

Cum cream rapid un stick USB bootabil cu Rufus 3

blank

Rufus este unul dintre cele mai bune programe care permit crearea stick-urilor USB bootabile (memorie USB bootabila) cu ajutorul imaginilor ISO si este cel mai usor de folosit dintre majoritatea programelor de acest gen. Practic, acest program permite copierea imaginii ISO a unui sistem de operare Windows sau orice distributie Linux pe un stick de memorie, ajutand la instalarea acesteia pe un calculator sau laptop. 

Read more