Categories
Internet

Ce se intampla cu aplicatia Facebook de pe telefon?

De cateva saptamani bune aplicatia Facebook de pe telefon a luat-o putin razna, in sensul ca afiseaza ca am notificari chiar si dupa ce le-am marcat ca fiind vazute sau vizualizandu-le pe fiecare in parte.

Categories
Internet

Cum vindem corect si rapid un produs second hand

Pentru a putea vinde rapid si corect un smartphone, o tableta, o camera foto, un laptop sau orice alt obiect, trebuie sa respectam anumiti pasi, din punctul meu de vedere, foarte importanti si care tin de etica. Vreau sa ma asigur ca ma fac inteles inca de la inceput, scriu acest articol cu scopul de a ajuta persoane care nu au experienta si nu stiu cum sa procedeze corect, fie le e rusine sa vanda un obiect de care nu mai au nevoie si care ocupa locul in casa, de exemplu.

Categories
Internet

UPDATE: cum si de ce sa scanam link-urile si site-urile suspecte inainte de accesare

Dupa cum bine stiti, atacurile cibernetice sunt in crestere in fiecare zi. Cele mai multe dintre ele sunt propagate prin intermendiul link-urilor si paginilor web pe care le deschidem. Programele antivirus ne protejeaza doar pana la un anumit punct, fiecare dintre acestea avand anumite scapari. Inca nu exista un antivirus care sa ne protejeze 100%, indiferent cat de bun si scump este. De aceea este foarte important sa scanam link-urile suspecte inainte de a da click. 

Categories
Internet

Google Chrome v69 imi recomanda sa sterg Kaspersky din calculator

Am actualizat browserul Google Chrome la ultima versiune v.69 si am descoperit ca-mi recomanda sa dezinstalez antivirusul Kaspersky din calculator. Tocmai mie, care sunt fan Kasperky si sunt multumit de performanta acestei aplicatii antivirus. 

Categories
Internet

Cum ne dezabonam de la Netflix

Acum vreo trei ani ma abonam la Netflix si eram tare mandru de isprava mea. Doar ca dupa tot atatia ani, si nici 20 filme vizualizate, am decis sa inchid contul. Motivul fiind lipsa timpului liber, dar si putina eficientizare a educatiei financiare. 

Categories
Internet

Cum instalam si utilizam WhatsApp pe calculator

WhatsApp este pe locul doi in topul aplicatiilor de mesagerie online, dupa Messenger. Nu folosesc aplicatia zilnic, dar am cateva persoane importante cu care tin legatura strict pe acest canal. Mai jos va voi prezenta pe scurt cum putem instala aplicatia pe calculator. 

Categories
Internet

Editor text direct in Google Chrome via Quick Write Text Editor

Se intampla foarte des sa citesc anumite articole sau tutoriale pe net si sa notez apoi cateva randuri despre acel subiet. Daca pana acum ma foloseam de aplicatia notepad pe care o lansam suprapusa pe ferastra browser-ului sau pur si simplu imparteam ecranul laptopului in doua, acum iau notitele direct in Google Chrome