Alternativa la site-ul Emag in BeNeLux (Belgia – Olanda – Luxemburg)

Daca suntem obisnuiti sa comandam des de pe magazine online, in special Emag, dar ne-am mutat recent in Belgia, Olanda sau Luxemburg, atunci trebuie sa gasim o alternativa locala. Emag nu livreaza in aceste tari, ci doar in Romania, Ungaria si Bulgaria, acolo unde este activ. Pentru cei care comanda foarte mult online si doresc livrare foarte rapida, asta insemnand a doua zi, in acest articol va voi prezenta pe scurt un site asemanator Emag.

Read more

ChatGPT face mai mult rau decat bine omului

blank

Pana acum nu am dat atentie acestui subiect legat de marea lansare a ultimului instrument online, adica ChatGPT, care pare ca este cea mai mare inventie a ultimilior ani, dar astazi am citit despre el si am vazut cateva demonstratii cu ceea ce poate. Principalul meu punct de vedere legat de ChatGPT este ca va face mai mult rau decat bine dezvoltarii inteligentei omului. Spun asta inca de la inceput in cazul in care nu aveti chef sau timp sa cititi in continuare.

Read more

Un nou canal youtube de travel foarte bun de urmarit – EveryDay HoliDay

canal youtube travel everyday holiday

Imi pare bine ca nu mai am timp sa scriu pe blog, dar am timp sa urmaresc canale youtube. Asta asa intr-o nota de autoironie. In orice caz, canalele pe care le urmaresc, mai vechi sau mai noi, sunt foarte interesante si ofera sansa sa vezi si sa cunosti lucruri noi fara a te pune pe tine in situatiile periculoase, care nu sunt deloc putine. Aici vorbesc de canalele de travel, cel din articolul asta si din articolul trecut.

Read more