Windows Phone blocat (sad face)
Windows Phone / 2 January 2016

Daca aveti un telefon Lumia sau HTC care ruleaza Windows Phone, iar acesta s-a blocat dupa resetare, fie afiseaza un emoticon (sad face) si nu mai porneste, atunci am sa va prezint o posibila rezolvare.

Cum salvam contactele si mesajele pe card in Windows Phone
Windows Phone / 14 May 2015

Microsoft a lansat recent o aplicatie pentru Windows Phone numita “Contacts + Message Backup” care salveaza numerele de telefon si mesajele pe cardul de memorie. Aplicatia face backup contactelor pe cardul de memorie in format VCF, iar mesajele si MMS-urile vor fi salvate in format XML. Acestea pot fi restaurate ulterior in acelasi telefon sau in alt telefon cu Windows Phone.

Cum resetam un smartphone cu Windows Phone 8.1
Windows Phone / 18 January 2015

Cu ceva timp in urma scriam un tutorial despre cum putem reseta telefoanele Lumia cu Windows Phone 8. In cazul in care, pentru o parte dintre voi, acel tutorial nu mai functioneaza, atunci ramane sa incercat si ceea ce voi scrie in continuare.

Candy Crush Saga lansat oficial pe Windows Phone
Windows Phone / 11 December 2014

Candy Crush, cunoscutul si enervatul joc de pe Facebook, s-a lansat oficial si pe Windows Phone. Lipsea exact pe acest sistem de operare mobil. Nu sunt un fan al acestui joc, dar anunt lansarea acestuia pe Windows Phone cu un oarecare entuziasm pentru toti acei utilizatori care ii simteau lipsa si se plangeau ca jocul lor preferat lipseste cu desavarsire.

Cum copiem inteligent si rapid fisiere din PC pe telefon
Android , Windows Phone / 27 October 2014

Daca aveti un smartphone sau o tableta care ruleaza Android sau Windows Phone, atunci am sa va arat un mic truc cu ajutorul caruia putem copia foarte rapid diverse fisiere din calculator pe dispozitivul nostru cu ajutorul meniului “Send to”. Imi e greu sa cred ca exista cineva care n-a folosit de cel putin cateva ori acest meniu care ne ajuta sa copiem rapid fisiere pe un stick sau un card de memorie.

Cum conservam bateria pe Windows Phone 8.1
Windows Phone / 21 September 2014

Fix cu un an in urma va prezentam un articol cu sfaturi despre optimizarea (conservarea / economisirea) bateriei in cazul telefoanelor care ruleaza Windows Phone 8. Tutorialul inca este valabil pentru cei care inca folosesc WP8 pe telefon, dar in cazul in care ati facut update catre Windows Phone 8.1, lucrurile s-au mai schimbat oarecum. Acum exista o altfel de organizare, WP8.1 este structurat putin mai diferit de versiunea anterioara.