Eroare aparuta in Windows Update si rezolvarea acesteia
Windows 8 / 29 March 2016

In mod normal, functia de actualizare a sistemului de operare ar trebui sa functioneze in background, fara a ne deranja cu ceva. O buna parte din pachetele cu actualizari descarcate pot fi instalate direct, iar altele sunt descarcate si instalate atunci cand restartam sistemul de operare.

Cum instalam Windows 10 fara upgrade
Windows 8 / 30 August 2015

Calea oficiala pentru instalarea sistemului de operare Windows 10 este upgrade-ul oferit in mod gratuit daca rulam deja o versiune Windows. Sunt complet de acord cu aceasta metoda, fiind una foarte usor de realizat de catre majoritatea utilizatorilor. Astfel am procedat si eu atunci cand am facut upgrade de la Windows 8.1 la Windows 10.

Cum setam File Explorer sa deschida This PC in loc de Quick Access
Windows 8 / 12 August 2015

Tocmai am descoperit cum putem seta File Explorer sa deschida This PC in loc de Quick Access in Windows 10. Chiar daca am folosit destul de mult timp Windows 8.1, nu mai stiu exact ce lansa File Explorer pentru ca il foloseam incredibil de rar. Daca avea ceva de cautat pe hard disk, o faceam accesand direct This PC.

Cum aflam versiunea BIOS-ului
Windows 7 , Windows 8 / 29 March 2015

Pot exista cazuri in care suntem nevoiti sa aflam versiunea BIOS-ului, asta din diferite motive. Drept urmare, am sa va prezint cateva posibilitati de a afla informatii cu privire la versiunea acestuia, ajutandu-ne de Command Prompt, PowerShell si instrumentul System Information.