Despre

13 January 2013

Cine scrie:

ADMIN: Mă numesc C. Alexandru Ionuț, sunt născut pe 12 iulie 1989 și sunt administratorul blogului. Născut în județul Prahova, sunt stabilit din martie 2012 în Belgia. Absolvent UPG Ploiești – Știinte Economice.

AUTOR: Puteți întâlni pe blog unele articole cu semnătura Carpen Vlad. Un prieten bun, un fost coleg de liceu, absolvent UPG Ploiești – Inginerie Mecanică și Electrică – Calculatoare.

Câteva reguli simple:

– comentați cu un nume, nu cu numele blogului. Blogul vostru  nu poate lăsa comentarii.

– nu accept link-uri în semnătură către site-uri spam, adult, webchat-uri (văd că se tot insistă)

 Link-uri de afiliere

– dacă eu pun link-uri către unele produse de la un anumit magazin, și voi le accesati și cumpărați acele produse, magazinul îmi dă un mic procent. Voi PLATIȚI EXACT CÂT E AFIȘAT PE SITE,  NU MAI MULT. Fie că achiziționați ceva cu ajutorul link-urilor mele, fie că achiziționați direct de pe site, este ACELAȘI LUCRU pentru voi. În schimb, accesând link-urile mele și cumpărând, din suma pe care trebuia să o ia magazinul, își rupe puțin de la gură și-mi dă și mie. Adică un 3 %. Procentul poate varia în funcție de categoria produselor. Mă răsplătește oarecum pentru că le-am adus un client, și pentru munca mea depusă scriind un review despre produsul meu cumpărat, și recomandat.

No Comments