Cum sa navigam pe net doar din tastatura cu DeadMouse

Exista momente cand mouse-ul renunta la tine sau vrei sa utilizezi doar tastatura pentru a naviga pe internet. Cu toate acestea, aceasta poate fi o sarcina dificila pentru a naviga pe internet fara a utiliza un mouse.  Dead Mouse este extensia perfecta pentru a va ajuta cu aceasta sarcina.

Aveti posibilitatea sa deschideti link-uri si naviga pe internet cu ajutorul tastaturii, nefiind nevoie de un pointer pentru a uniformiza, pentru a utiliza tastatura ca un mouse. Puteti merge catre link-uri pur si simplu prin tastarea primelor litere ale link-ului. Este foarte simplu de utilizat si efectele vizuale fac experienta generala destul de interesanta. Tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati aceasta extensie din Magazinul web Chrome. [adsense float=”center”]

Odata instalata, utilizatorul poate merge la un link de pe un site doar prin tastarea titlurilor. De indata ce primele litere vor fi introduse link-ul complet va aparea si apasarea tastei Enter va deschide acel link in aceeasi fereastra sau in cazul in care aceasta trebuie sa fie deschis intr-o fila noua, atunci apasati “Ctrl + Enter”. Deplasarea prin file se poate face cu “Ctrl + Tab” si, daca doriti sa va deplasati printre intrarile care au aceleasi cuvinte trebuie doar sa apasati Tab. DeadMouse functioneaza cu majoritatea site-urilor web fara nici o problema, chiar si unele site-uri cu continut Flash. Extensia permite utilizatorilor sa adauge, de asemenea, site-uri web la lista neagra adica site-urile pe care doriti sa dezactivati aceasta extensie. Doar mergeti la optiunea extension si incepeti sa adaugati site-uri web.

Dead Mouse este o extensie Google Chrome gratuita. Impartasiti-ne experienta, daca se intampla sa-l incercati!

Link download

 

Ultuma actualizare 8 June 2013 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.