Program pentru criptarea fisierelor si folderelor – Folder Lock 7

Pastrarea fisierelor si folderelor dvs. private necesita o anumita expertiza atunci cand doriti sa o faceti fara a utiliza un software. Optiunea de ascundere a fisierelor si dosarelor devine ineficienta atunci cand cineva verifica optiunea de a afisa fisierele si dosarele ascunse. Alta metoda implica linia de comanda (command prompt), dar aceasta este o procedura lunga. Cu Folder Lock 7, veti obtine securitatea printr-o modalitate usoara si asa cum sugereaza numele, acesta are 7 instrumente de securitate.

Dupa o instalare rapida, aplicatia se deschide si sunteti intampinati cu o interfata placuta in conditii de siguranta care va solicita sa introduceti parola principala. Doar tastati o parola sigura si sunteti gata de drum. In scopul de a proteja fisierele si dosarele aveti posibilitatea drag and drop (le selectati apoi le mutati in fereastra programului) pe Folder Lock. Puteti adauga, de asemenea, fisiere din optiunea “Add” in partea de sus a aplicatiei.[adsense float=”center”]

blank

Odata ce ati glisat (drag & drop) orice fisier sau folder in Folder Lock 7, instantaneu dispare din locatia sa originala si apare in cadrul Folder Lock 7. Puteti cripta fisiere si chiar sa le puneti intr-un “dulap” (locker). Alte optiuni includ crearea unei copii de siguranta a locker-elor dvs. pe serverele cloud, protejarea drive-urilor USB, CD / DVD, atasamente e-mail, si crearea de “portofele” pentru a pastra informatii private.

blank

Singurul inconvenient este ca, pentru a accesa fisierele / dosarele blocate, aplicatiei trebuie sa fie re-deschisa. Nu e ca si cum puteti sa faceti clic pur si simplu pe dosarul blocat si va cere o parola. Intr-un fel aceasta caracteristica face lucrurile mai sigure. Puteti descarca gratuit ultima versiune cu caracteristici limitate sau versiunea completa, daca sunteti multumit de software.

Link download

Ultuma actualizare 8 June 2013 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.