Password Manager gratuit pentru Windows 8

LastPass este cel mai popular manager de parole si este disponibil pentru o gama larga de sisteme de operare cum ar fi Windows, Mac, Linux, Android, iOS, etc, precum si dispozitive mobile. Nu este disponibil doar ca software, dar il puteti folosi, de asemenea, ca o extensie pe Firefox, Chrome, Safari, IE si alte browsere populare.Aplicatia ofera, astfel, diferite tipuri de servicii pentru a stoca toate datele de conectare in siguranta, astfel incat sa puteti accesa conturile dumneavoastra si serviciile de oriunde. In afara de compatibilitatea cu diferite platforme, aplicatia este acum in sfarsit disponibil pe Windows 8 Apps Store.

LastPass are o interfata utilizator foarte frumoasa care o face usor de folosit pentru utilizatorii de Windows 8. Cand o instalati si o porniti pentru prima data, vi se cere un nume de utilizator si o parola. Utilizatorii care au deja un cont, pot utiliza informatiile contului sa se autentifice in aplicatie. In cazul in care nu aveti un cont, puteti sa faceti clic pe butonul Create Account pentru a crea un nou cont.

blank

Odata ce va autentificati aplicatia , va va arata toate site-urile si informatiile adaugate de catre dumneavoastra daca sunteti un utilizator vechi al tool-ului. Utilizatorii noi pot da clic dreapta pe zona goala din aplicatie si sa faca clic pe optiunea Add Site din meniul pop-up rezultat pentru a scrie orice site nou. In forma Add Site, utilizatorii trebuie sa introduca Numele, Numele grupului, URL-ul site-ului, numele de utilizator si parola. Puteti crea grupuri si apoi adaugati site-uri similare, precum si servicii intr-un singur grup. De exemplu, puteti crea un grup numit Email si , atunci adaugati toate site-urile de e-mail, cum ar fi Gmail, Hotmail, Outlook si multe altele in acest grup.

Toate site-urile adaugate pot fi lansate in cadrul seiful nostru, unde toate informatiile vor fi pastrate in conditii de siguranta pentru referinte ulterioare. [adsense float=”center”]

blank

Exista o lista uriasa de site-uri suportate de LastPass si puteti lansa toate site-urile direct din aplicatie.
Caracteristici:

  • Vezi toate site-urile stocate si note intr-un “seif” usor de cautat.
  • Lansarea site-urilor din seiful dvs. pentru auto-completare nume de utilizatori si parole.
  • Completati expediere si forme de facturare in cateva clicuri, cu profiluri de formular.
  • Sincronizarea datelor in siguranta in cadrul tuturor browserelor si dispozitivelor dumneavoastra .
  • Magazin de carduri de credit, pasapoarte, si multe altele in note sigure.
  • Activeaza autentificarea multifactoriala pentru a creste securitatea.
  • Partajati cu usurinta datele de autentificare cu prietenii si familia.

Pentru a instala aceasta aplicatie, puteti folosi fie aplicatia din Windows 8 Apps Store sau optiunea Charms Bar search.

Ultuma actualizare 8 June 2013 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.