CoudConvert – convertirea online a fișierelor

CloudConvert este un serviciu online care permite convertirea fișierelor direct pe internet, fără a fi nevoie de un anumit program instalat în calculator. Acest serviciu permite convertirea fișierelor de pe hard disk, sau celor din contul Dropbox sau Google Drive.

Dacă dorim să convertim o imagine, CloudConvert ne pune la dispoziție întreaga listă cu formatele posibile pentru aceasta. Serviciul se laudă cu 140 formate suportate. Suportă fișiere audio, video, documente, ebook, arhive, imagini, tabele de calcul și prezentări. Puteți verifica aici lista cu formatele suportate.

Conversia se realizează în cloud și nu e nevoie să instalăm absolut nici o aplicație în calculator. Fișierele se vor încărca aici, iar după finalizarea conversiei, acestea vor fi șterse. CoudConvert poate fi accesat și de pe mobil, având temă responsive. Va fi foarte practic atunci când primim ceva pe mail și nu putem accesa direct de pe tabletă sau smartphone.

După ce încărcăm fișierul din calculator, dropbox sau google drive, avem posibilitatea de a solicita mail atunci când procesul de convertire este finalizat, și de asemenea, putem opta pentru salvarea directă în contul coud de DB sau google drive.

cloudconvert convertire online fisiere
CloudConvert – serviciu online de convertire a fișierelor.

Avem posibilitatea să ne creăm cont pentru acest serviciu, sau să îl folosim pur și simplu, fără a fi nevoie să ne logăm. Eu am testat cu o imagine iar convertirea a fost foarte rapidă. Ceea ce mi se pare interesant, pe lângă posibilitatea de a descărca fișierul convertit, putem obține codul QR al acestuia.

CloudConvert este încă în stadiul beta, dar poate fi folosit fără probleme.

Ultuma actualizare 6 September 2013 by Alexandru Ionut

3 thoughts on “CoudConvert – convertirea online a fișierelor”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.