Vimeo player video metro HD in Windows 8

Vimeo este unul dintre cele mai faimoase servicii de steaming cu toate ca Youtube este dominant. Totusi Vimeo nu este la fel ca alte site-uri care afiseaza videoclipuri in mod aleator, ci mai degraba orientat catre autorii din lumea intreaga.(Ex: daca cauti Michael Jackson nu arata  video-uri cu parodii legate de el ci melodiile acestuia). Aceasta caracteristica va ajuta sa scutiti ore de cautat.Aplicatia este destul de atragatoare, oferindu-va posibilitatea sa uploadati si vizionati video-uri, precum si cautarea diverselor canale in functie de gusturile dvs.

Interfata aplicatiei prezinta videoclipurile listate in canalele aferente Vimeo. Cateva dintre canalele implicite sunt Vimeo Staff Picks, Video School, Everything Animated, Music Videos, World HD, etc.

blank

O alta optiune interesanta este ca iconitele videoclipurilor sunt etichetate ca si melodii. Puteti sa va deplasati stanga-dreapta pentru a se afisa si alte inconite ale video-urilor. Click pe video pentru fullscreen.

blank

[adsense float=”center”]

Video-urile  sunt rulate la cea mai inalta calitate a lor.  Fereastra de playback arata o bara de cautare impreuna cu controalele de navigare (Like, Watch later, Open in IE, Copy link and Information). Denumirea videoului si numele uploader-ului apar in partea de sus.

blank

Uploadarea unui video este o treaba foarte usoara (selectati fisierul video care vreti sa-l uploadati). Scrieti titlul, descrierea si statusul de confidentialitate inainte de a da Save pentru a continua cu procesul de upload.

 

blank

Trebuie sa stiti totusi ca puteti uploada 500 Mb/saptamana  daca aveti un cont basic. Daca doriti mai mult spatiu pentru upload trebuie sa platiti.

blank

In concluzie,  acesta este o aplicatie  cu un look “lustruit” cu toate optiunile si setarile care le dorim. Vimeo este una din cele mai bune aplicatii pentru Windows 8.

Ultuma actualizare 1 August 2015 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.