Cum personalizam Windows 8 cu UxStyle Core

Nu orice utilizator este un fan al look-ului implicit si temei (stilul vizual) a Windows 8. Acum, ca Microsoft a eliminat temele Aero Glass din Windows 8, utilizatorii sunt in cautarea unor noi teme care arata mai bine decat setul implicit de teme.

Dupa cum stim cu totii, in mod implicit, Windows nu va permite sa instalati noi stiluri vizuale (aka teme). Pentru a putea instala noi teme, o modalitate este de a modifica sau inlocui o gramada de fisiere de sistem. Desi exista destul de putine utilitati gratuite disponibile pentru a modifica fisierele de sistem si sa instalati noi teme, cele mai multe dintre ele nu sunt compatibile cu noul sistem de operare.

Citeste si: Creare tema Windows 8

Utilizatorii de computere care sunt in cautarea de a instala noi stiluri vizuale in Windows 8 vor fi bucurosi sa stie despre disponibilitatea utilitarului popular UxStyle Core. Dezvoltatorii aplicatiei au lansat o versiune experimentala si este acum gata pentru download. Aceasta versiune de baza  este inca in stadiul de teste, iar utilizatorii ar trebui sa-l instaleze pe propriul risc. Va rugam sa retineti ca UxStyle Core este compatibil numai cu Windows 8 RTM (Released To Manufacturing). [adsense float=”center”]

Va sugeram sa creati un punct de restaurare a sistemului sau sa creati o imagine personalizata Refresh PC inainte de a instala acest instrument si instalarea noilor teme. Descarcati si instalati utilitarul pentru a aplica un patch fisierelor de sistem implicite. Odata ce s-a realizat modificarea va trebui sa reporniti PC-ul. in cele din urma descarcati stilul vizual pe care doriti sa il instalati, si urmati procedura mentionata de catre dezvoltatorul temei pentru a instala corect tema.

Citeste si: Cum dezactivam parola contului in Windows 8 RP

Vizitati pagina dezvoltatorului pentru a descarca cea mai noua versiune a aplicatiei. Va rugam sa retineti ca Windows 8 poate afișa mesajul “Windows SmartScreen prevented an unrecognized program from starting. Running this app might put your PC at risc “. Pur și simplu faceti clic pe More info si apoi faceti clic pe butonul Run anyway pentru a continua instalarea, UxStyle Core.

Download link

Last Updated on 7 June 2015 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.