Skype Windows 8

Accesand pagina oficiala skype.com pentru a descarca si instala Skype pentru sistemul meu de operare, nu am putut sa trec fara sa observ si anuntul despre Skype pentru Windows 8.

Intr-un final, asteptarea s-a terminat iar acum putem descarca cel mai populara aplicatie chat pentru video si audio dar si text, direct din Windows 8 Apps Store.

Skype pentru Windows 8 este la fel de interesant atat pentru tablete cat si pentru utilizatorii desktop datorita interfetei care se potriveste de minune cu noua infatisare a sistemului de operare.

skype pentru windows 8

[adsense float=”center”]Optiunea Home din client  este foarte folositoare deoarece ofera accesibilitate asupra mai multor caracteristici gen Recent, Favorite, People. Skype poate rula in background fara a ne ingrijora de baterie in special atunci cand utilizam un laptop sau o tableta cu Windows 8. De asemenea, putem accesa panoul de setari pentru a configura aplicatia. Apasam Win + C (Charms Bar) apoi Settings si click pe Options. In panoul Settings putem selecta setarile pentru video si audio. Optiunea privacy este de asemenea prezenta in panoul Options. Prezenta este oferita si de butonul Clear History cu care putem sterge tot istoricul conversatiilor din aplicatie.

skype pentru windows 8 setari

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre aplicatia Skype  atunci puteti accesa link-ul de aici.

Ultuma actualizare 8 June 2013 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.