Cum reducem randurile din Start Screen Windows 8

Start Screen Windows 8 afiseaza cele mai utilizate aplicatii, cele fixate si pe cele live. Utilizatorii care doresc reducerea randurilor de aplicatii care apar pe ecran fara o editare manuala a registilor, pot descarca pur si simplu un mic instrument numit Windows 8 Start Screen Tiles. Cu ajutorul acestui mic instrument, aceti acces la editarea numarului de randuri cu aplicatii in Start Screen.

 

Dupa cum probabil stiti, Windows nu permite cresterea numarului implicit de randuri in Start Screen. De exemplu, daca rezolutia ecranului este de 1440 x 900, Windows afiseaza cinci randuri in Start Screen. Puteti folosi Windows 8 Start Screen Tiles doar pentru a miscora numarul randurilor.[adsense float=”center”]

Un alt lucru important este acela ca nu puteti configura Start Screen sa nu afiseze nici un rand. Obligatoriu trebuie sa existe minim un rand cu aplicatii.

Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati instrumentul, sa il extrageti din arhiva pentru a obtine fisierul Win8StartScreenTiles.ex_, redenumiti fisierul in Win8StartScreenTiles.exe, rulati instrumentul si apoi selectati numarul de randuri care doriti sa apara in Start Screen. La final apasati butonul Apply. Asta a fost tot.

Windows 8 Start Screen Tiles este compatibil cu ambele versiuni de Windows 8 pe x64 si x86 biti.

Descarca instrumentul Windows 8 Start Screen Tiles

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.