Cel mai bun player video pentru Windows 8 – Multimedia 8

In plus fata de Windows Media Player, Windows 8 vine cu aplicatii pentru muzica si video care se potrivesc cu noua interfata grafica, binecunoscuta interfata Metro. Aplicatiile pentru muzica si video sunt destul de bune, suporta cele mai populare formate, dar nu au caracteristici avansate si in versiunea desktop a playerelor. De exemplu, aplicatia video nu suporta subtitrari.

Desi utilizatorii Windows 8 pot rula video player precum VLC, Gom Player, etc.. pentru a viziona fisiere video cu subtitrare, o aplicatie noua este acum disponibila in Windows 8 Store care ofera caracteristici si optiuni avansate.

player video windows 8 cel mai bun

Utilizatorii care cauta o aplicatie buna si care poate rula formatele audio si video cele mai populare, ar trebui sa acorde atentie aplicatiei Multimedia 8. Este un multimedia player gratuit pentru W8 cu un set de caracteristici decente. In afara de acestea, aplicatia are o interfata foarte interesanta si in ton cu interfata Metro, si care de asemenea suporta si subtitrare.

[adsense “float”=center]

Cu Multimedia 8 nu esti limitat doar la rularea fisierelor din propria librarie, poti avea acces de asemenea si la Media Servers. Am mentionat mai sus de subtitrare, acesta suporta fisierele SRT si WebVTT. De asemenea, poti avea si gestiona propriul playlist.

best player video windows 8 cu subtitrare, multimedia 8

O alta caracteristica foarte interesanta, permite conversia fisierelor in formatele MP4 si WMV. Permite inregistrarea video si audio de la webcam.

Citeste si: Lansare aplicatii Metro din Windows Explorer – Windows 8 RP

Cu toate aceste caracteristici, aplicatia este foarte usor, cel mai bun media player disponibil pentru noul sistem de operare, mult mai bun decat aplicatiile default de video si muzica. Suporta x86, x64 si procesoarele ARM. Daca accesati aplicatia Store si cautati Multimedia 8, puteti citit mult mai multe despre acest minunat player special pentru W8.

Ultuma actualizare 7 June 2015 by Alexandru Ionut

2 thoughts on “Cel mai bun player video pentru Windows 8 – Multimedia 8”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.