Cum se instaleaza un pachet limba in Windows 8

Dupa cum se anticipa de mult timp, Microsoft a lansat versiunea finala Windows 8. Este bine de stiut ca ultima versiune de windows suporta mai mult de 120 pachete de limbi iar noi putem alege orice pachet de limba dorim sau l-am utilizat in celelalate versiuni de Windows.

Limba default din Windows 8 este English (United States) dar utilizatorii care doresc sa instaleze un alt pachet limba pentru a-l face mult mai confortabil, au optiunile de instalare a acesteia in  Control Panel.

Puteti instala orice limba acceptata numai din Control Panel si nu exita o alta cale sa o instalati deoarece Microsoft nu ofera un pachet independent pentru a instala o singura limba specifica pentru Win 8. Instalarea unui pachet de limba este foarte simpla si orice utilizator poate invata cum sa faca acest lucru dupa ce va citi toti pasii din acest articol tutorial.
Inainte de a incepe, trebuie sa ajunge la fereastra Language settings care poate fi accesata in doua moduri. Prima metoda consta in accesarea Control Panel si click pe optiunea Add a language.

O alta metoda ar fi accesarea paginii Charms Bar Search si cautand optiunea Add a language. Ambele metode vor deschide fereastra Language. Odata accesata fereastra Language, urmarim instructiunile de mai jos:

1. Click pe Add a language.

blank

2. Va aparea o zona din care putem alege orice limba dorim din acea lista. Odata selectat limba, apasam butonul Add, sau pur si simplu dublu click pe aceasta. Pachetele de limba sunt aranjate alfabetic.[adsense float=”center”]

blank

3. Vom reveni la fereastra Language dar in acelasi timp putem vedea si limba  adaugata acolo. Click pe butonul Options pentru a instala elementul selectat selectat. Foarte important este sa avem conexiunea la internet pornita.

blank

4. In fereastra Options, click pe Download and install Language pack.

blank

5.Va trebui sa asteptam un timp pana cand instalarea este completa.

blank

6. In odata, vom reveni in fereastra Language. Pentru a utiliza limba favorita pe care tocmai am instalat-o de pe internet, o selectam din lista si apasam pe Move Up. Butonul Move up va seta noua limba ca default.

blank

7. Rezultatul va fi unul asemanator ca cel din imaginea urmatoare :).

blank

 

Ultuma actualizare 8 June 2013 by Alexandru Ionut

4 thoughts on “Cum se instaleaza un pachet limba in Windows 8”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.