Program gratuit pentru backup Windows 8

Majoritatea celor care utilizeaza Windows folosesc diferite programe pentru a face backup datelor personale. Majoritatea utilizatorilor prefera programe gratite precum EaseUs Todo Backup, Macrium Reflect, Redo Backup and Recovery, Pragon Backup, dar persoanele cu cunostinte avansate folosesc Acronis True Image sau Norton Ghost.

Genie Timeline Free este un program gratuit pentru backup. Acest program iese in evidenta prin interfata utilizata. Acesta are o interfata Metro foarte atractiva si usor de folosit. Cu aceasta versiune gratuita, Genie Time va permite sa salvati documente, poze, muzica, video si alte fisiere.

Lansati programul, faceti click pe Select Backup Drive, iar apoi Click here to start pentru a selecta un dispozitiv extern cu spatiu suficient. Daca dispozitivul nu apare, dati un simplu click pe butonul  select a different destination pentru a cauta dispozitivul extern, intern, sau pe retea.

blank

Va puteti folosi fie de selectia inteligenta (stilul Metro cu casete de selectare) sau interfata normala pentru a selecta tipurile de fisiere care vreti sa le includeti pentru backup. Aici puteti face backup la clientul de mail (Outlook, Windows Mail, si Live Mail), driverele calculatorului, telefonului, fisiere Microsoft Office, fisiere muzicale, imagini, clipuri video, imagini ISO si de asemenea linkurile favorite din Firefox, Opera, Chrome, si Internet Explorer.

blank

Pentru a include / exclude o unitate sau folder, schimbati in metoda normala (click pe My Computer), iar apoi selectati ceea ce vreti sa includeti sau excludeti. Dati click pe butonul Next pentru a finaliza configurarea si pentru a incepe salvarea elementelor selectate.
In timp ce programul foloseste modul inteligent pentru a face backup, aveti posibilitatea de a comuta pe Turbo Mode pentru a accelera operatiunea de backup.

Ultuma actualizare 11 April 2015 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.