Cum fixam o pagina de internet in Start Screen

In timp ce noul ecran Start este una dintre cele mai discutate si controversate caracteristici din Windows8, a reusit sa atraga atentia multor utilizatori de Windows 7 care doresc sa faca upgrade, utilizatori care vor sa cunoasca cum sa personalizeze si sa foloseasca start screen, apreciind foarte mult aceasta noua interfata despre care cred ca este cea mai buna caracteristica pentru Windows 8.

Foarte multi utilizatori stiu cum sa schimbe background-ul ecranului Start, iconitele “tiglele” aplicatiilor, fixarea folderelor in Start etc dar multi dintre acesti utilizatori nu stiau despre Windows 8 ca permite si fixarea pe noua interfata a paginilor web, la fel ca pe Windows Phone.

Citeste si: Cum se restaureaza iconitele disparute din ecranul START – Windows 8

De exemplu, poti fixa MyStreet7.com pe ecranul Start si apoi sa il lansezi in browser-ul default cu doar un click. Metoda vine la indemana celor care doresc sa isi personalizeze intr-un mod mult mai frumos si interesant interfata. [adsense float=”center”]

Citeste si: MetroApp Link: creaza comenzi rapide pentru aplicatii Metro native in desktop-ul Windows 8

Etapele necesare fixarii unei pagini web pe ecranul Start in Windows 8

Pasul 1. Deschide noul browser Internet Explorer (Metro sau UI moderna) si deschide pagina web pe care o doresti sa o fixezi pe ecran.

Vezi si: Personalizare Lock Screen in Windows 8

Pasul 2: In continuare, apasa tastele Windows + Z sau navigati in josul paginii unde puteti vedea bara de comenzi (bara de adrese cu optiunile care apar in josul ecranului).

Pasul 3: Click pe iconita “Pin to Start“, introduce un nume pentru pagina web si la final click pe “Pin to Start” pentru a fixa pagina pe ecranul Start. Comuta la ecranul Start pentru a vedea pagina web. Retine ca tigla noii pagini fixate va aparea la finalul ecranului.

Ultuma actualizare 8 June 2013 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.