Program de descarcat wallpapere Background Wallpapers HD

Daca esti un utilizator care este pasionat tot timpul de schimbarea imaginii de pe background-ul desktop-ului si background-ul lock screen foarte des, atunci trebuie tot timpul sa cauti o sursa buna pentru a avea de unde descarca imagini HD. In timp ce pe cateva site-uri poti gasi mii de imagini, utilizatorii Windows 8 au o alegere mai buna.

In Windows 8 Store putem gasi o multime de aplicatii desponibile. Una dintre acestea este Background Wallpapers HD. Background Wallpapers HD aduce mii de imagini frumoase high – definition pe sistemul care foloseste Windows 8. Cel mai tare lucru este acela ca aplicatia este gratuita.

imagini hd pentru windows 8

Un alt lucru interesant legat de aplicatie este acela ca poti vedea numarul de descarcari al unei imagini si de cate ori o imagine a fost setata ca background lock screen de utilizatorii Background Wallpapers HD.

Citeste si: Personalizare Lock Screen in Windows 8

[adsense float=”center”]
La lansarea aplicatiei putem gasi imaginile cele mai populare, noi, si cele mai recente din acea zi. De asemenea putem cauta imaginile dupa o anumita categorie. Imaginile curente sunt disponibile in peste 20 de categorii diferite: animale, abstract, masini, culori, flori, jocuri etc..

Important: Cum sarim de interfata Start, direct in interfata desktop in Windows 8

categorii windows 8 imagini hd

Daca este un adept al personalizarii desktop-ului si lock screen, trebuie sa ai aceasta aplicatie. Pentru a o instala trebuie doar sa vizitezi Windows Store. Background Wallpapers HD este compatibila cu x86, x64, si cu procesoarele ARM.

Vezi: Cum puteti dezactiva Store App in Windows 8 RP

Ultuma actualizare 7 June 2015 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.