Afisare ceas si data in ecranul Start Windows 8 cu Click Tile

Ecranul Start din Windows 8 a inceput sa devina usor, foarte simplu de personalizat. In articolele trecute ati vazut cum putem personaliza pictogramele ecranului Start, si cum putem crea pictograme in noua interfata.

Utilizatorii pot seta afisarea vremei, Twitter, calendar si alte informatii cu ajutorul pictogramelor live. Din nefericire nu putem configura Windows 8 sa afiseze si  ora. Din aceasta cauza, utilizatorii trebuie sa comute in modul desktop pentru a vedea cat este ceasul.

De curand, o noua aplicatie disponibila in Store rezolva aceasta problema. Clock Tile este o aplicatie interesanta pentru Windows 8 care afiseaza ceasul in ecranul Start. [adsense float=”center”]

In timp ce Click Tile este singura aplicatie disponibila in Store care afiseaza timpul in Start Screen si isi face treaba destul de bine, aceasta nu include optiuni pentru personalizarea aspectului pictogramei si ceasului. Un alt minus al acestei aplicatii este acela ca data si timpul apar mici intr-o pictograma mare.

Utilizatorii care nu vor sa mai astepte pentru un update Clock Tile pot vizita Store pentru a instala aplicatia.

Ultuma actualizare 8 June 2013 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.