Verificarea actualizarilor in Windows 7 foarte greoaie

In ultima perioada am fost nevoit sa reinstalez Windows 7 pe cateva laptop-uri mai vechi, iar de fiecare data cand am apasat butonul pentru verificarea update-urilor disponibile pentru sistemul de operare, a trebuit sa las laptop-urile aprinse peste noapte. Nu va zic, pe vreo doua am asteptat mai bine de 24 de ore.

Dupa ce am patit asta pentru prima data, am crezut ca e ceva in neregula cu internetul din Belgia. A doua oara am dat vina pe laptop, crezand ca e mai slab decat il credeam eu. Am incercat apoi sa verific actualizarile avand cablul de net conectat, evitand conexiunea wi-fi. Toate astea in zadar. Ca sa aflu apoi ca e normal sa fie asa :).

Daca nu aveti atat timp liber ca mine (imi vine sa cred ce zic) pentru a lasa sistemul de operare sa caute actualizarile disponibile chiar si cateva zile, atunci va ofer o solutie. Tot ce trebuie sa facem e sa descarcam un update pentru Windows 7 care va ajuta sistemul de operare sa verifice actualizarile disponibile in cateva minute.

windows update screen

KB3172605 – descarcati versiunea pe 32 biti, daca aveti Windows pe 32 biti, sau versiunea 64 biti pentru Windows pe x64.

Daca vi se va afisa eroarea “not applicable to your computer”, atunci incercati cu KB3020369, descarcand versiunea 32 biti sau 64 biti, in functie de ceea ce vi se potriveste.

Dupa instalarea pachetului, va trebui sa restartam calculatorul.

In mod normal, cautarea actualizarilor ar trebui sa fie foarte rapida si sa mearga ca prin minune. Daca nu, ncsf! :)

Ultuma actualizare 7 November 2016 by Alexandru Ionut

4 thoughts on “Verificarea actualizarilor in Windows 7 foarte greoaie”

 1. Asa e si in România,am sa incerc si eu soluția data de tine.Probabil vor sa ne faca sa renuntam la Win.7 dar eu unul nu ma las de 7 asa usor

  Reply
 2. Te salut , iata am un i7 cu windows 8.1 as vrea sa pun pe el windows 7 , doua probleme ar fi , am doar windous 7/32 , si o a 2-a problema ar fi ca biosul nu este compatibil …ok am vazut ceva intr-un tutorial la tine si probabil voi reusi , dar de unde pot achizitiona un Win 7 cu licienta sa mearga instalat pe mai multe pc , asa cum am cel de 32 biti … Iti multumesc .

  Reply
  • Salut. In primul rand, nu-ti recomand Windows 7. Pune Windows 10 si totul iti va functiona de minune. Cu Windows 10 actualizat la zi si cu un antivirus bun, vei tine la distanta “oarecum” majoritatea amenintarilor cibernetice.
   In al doilea rand, daca totusi doresti sa achizitionezi Windows 7, il poti comanda de la Emag (link de afiliere).

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.