Categories
Windows 10

Cum ascundem afisarea pop-ului de volum si multimedia din Windows 10

Ma refer la acea caseta care apare in partea stanga sus a ecranului atunci cand modificam intensitatea volumului, in momentul in care ascultam muzica pe youtube sau pe orice alt site cu ajutorul browser-ului Chrome.

Categories
Android Windows 10

Internet de pe telefon pe calculator via USB

Putem avea internet pe calculator cu ajutorul telefonului mobil, si nu ma refer aici strict la un laptop, ci un calculator clasic, fara placa wifi sau placa de retea. Practic, putem avea acces la internet de pe un calculator care nu este conectat la retea, ajutandu-ne de telefonul mobil.

Categories
Windows 10

S-a rotit imaginea si bara de start de pe desktop – (pentru amatori ca mine)

Nu doar eu am patit  sa rotesc imaginea si bara de start pe laptop, ci si cativa din prietenii mei. Cautam de fiecare data pe net cu telefonul ce butoane sa apas pentru a reseta desktopul la pozitia initiala, pentru ca uitam mereu combinatia de taste. Nu ca ar fi un lucru greu de memorat, dar daca il folosesti destul de rar, uiti. Iar cand ai nevoie, nu mai stii. 

Categories
Windows 10

Cum adaugam efectul slow motion clipurilor video cu Photos Windows 10

Aplicatia Photos din Windows 10 devine din ce in ce mai performanta, primind mai multe optiuni de editare foto/video cu fiecare actualizare a sistemului de operare. Aplicatia, chiar daca se numeste Photos, este capabila sa redea si fisierele video. 

Categories
Windows 10

Cum obtinem o lista cu toate aplicatiile instalate in calculator

De foarte multe ori am fost nevoit sa reinstalez sisteme de operare pe diferite calculatoare, si tot de atatea ori am fost obligat sa reinstalez si aplicatiile care erau deja utilizate pe acel sistem. Prin urmare, in acest articol veti invata cum sa obtineti o lista cu toate aplicatiile instalate si versiunile acestora.