Cum dezactivam mesajul de confirmare stutdown/restart in Ubuntu 14.04

Cine foloseste sistemul de operare Ubuntu sigur a observat ca de fiecare data cand executa click pe optiunea Shutdown, sistemul de operare solicita confirmarea inchiderii sistemului afisand o caseta de dialog. La fel se intampla si atunci cand dorim sa ne delogam din cont sau cand vrem sa blocam sesiunea curenta.

Read more