Windows Phone blocat (sad face)

Daca aveti un telefon Lumia sau HTC care ruleaza Windows Phone, iar acesta s-a blocat dupa resetare, fie afiseaza un emoticon (sad face) si nu mai porneste, atunci am sa va prezint o posibila rezolvare.

Ati aflat deja cum putem reseta un telefon cu Windows Phone,(8.1) dar si despre downgrade de la o versiune noua Windows Phone la una anterioara.

Inainte de a va duce la service cu un dispozitiv Windows Phone blocat, care nu mai rapunde comenzilor sau care nu porneste, puteti incerca deblocarea acestuia cu Windows Device Recovery Tool. Acest program poate fi utilizat atunci cand telefonul are probleme software sau probleme cu actualizarea sistemului Windows Phone. De asemenea, putem face chiar si downgrade de la o versiune beta a sistemului de operare, la una stabila.

Windows Device Recovery Tool suporta urmatoarele dispozitive:
– Microsoft Lumia
– Nokia Lumia
– HTC Windows Phone

ATENTIE: telefonul va reveni la setarile din fabrica in cazul in care utilizam acest program.

Windows Device Recovey Tool poate fi descarcat si instalat pe Windows 10, 8 si 7.

ttp://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=525569

Pentru a reseta/debloca telefonul folosind acest program, procedam astfel:
1. conectam telefonul la calculator (folosind cablul original)

windows device recovery tool
2. dupa cateva secunde, calculatorul trebuie sa recunoasca telefonul, iar apoi va aparea fereastra Phone Selection.

Nokia lumia 735 windows device recovery tool
3. dupa ce dam click pe telefon, va dura cateva secunde pana cand va fi afisata ultima versiune firmware pentru dispozitivul nostru. Dam click pe butonul “Install software”/”Reinstall software” pentru

resetare windows phone blocat

6 thoughts on “Windows Phone blocat (sad face)”

 1. Salut ! Ma numesc ionut si eu am un Microsoft Nokia Lumia si nu am antampinat probleme deastea reseteazal la setarile din fabrica daca nu merge dar un lucru ancearca sa schimbi windowsul 😃

  Reply
 2. Salut!
  Am un Nokia Lumia 520 si dupa un software reset telefonul nu mai vrea sa porneasca corect si face eroare bluescreen cu fata trista. Am incercat sa il resetez prin butoane dar nu raspunde la comanda. Totodata am incercat cu windows mobile recovery tool dar telefonul nu realizeaza conexiunea cu calculatorul. De atunci de cate ori il pornesc, afiseaza blue screen si se restarteaza incontinuu. Vreo idee?

  Reply
 3. Ii trebuie o resetare. Tine butonul de pornire si volum mai mic apasate timp de 10 secunde. Am si eu telefon la fel si am patit fix asa, dar i-am dat resetare si apoi si-a revenit.

  Reply
 4. Am un nokia 630 si nu.mi mai incarca , apas pe volum sus si tasta de blocare si imi apare un fulger exmplu energie cum continui resetarea? Multumesc

  Reply
 5. Buna seara ! Am un Nokia 625 si in seara aceasta fara un motiv nu ii mai merge touch screen-ul. Executa doar comenzile butonului de on-off si cel de marire si micsorare a volumului.Am incercat sa ii fac un reset insa touch screen-ul tot nu merge ptr a selecta mai departe urmatoarele comenzi.Ce pot face ?

  Reply
  • Ii trebuie o resetare. Tine butonul de pornire si volum mai mic apasate timp de 10 secunde.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.