Nextgen Reader, cititor de feed-uri cu suport pentru Feedly pe Windows Phone

Nextgen Reader este o aplicație pentru Windows Phone care oferă suport pentru Feedly. Mai exact, aceasta este un cititor de feed-uri care permite abonarea la toate site-urile și blogurile preferate.

Cum Feedly nu are o aplicație oficială pentru Windows Phone, Nextgen Reader incorporează suportul pentru acesta. Acum pot citi toate blogurile la care sunt abonat cu Feedly, direct pe Nokia Lumia 720 cu Nextgen Reader. Nici nu vă imaginați cât de fericit am fost când am descoperit această aplicație. Începusem să mă plâng în stânga și în dreapta că nu există Feedly pe Windows Phone, dar acum mi-a trecut. Chiar dacă nu e un client oficial, Nextgen Reader e minunat. Nici nu-mi trebuia mai mult.

În mod normal, aplicația costă 1.99E, dar am putut să o instalez ca unlimited ad-free trial. Nu știu exact ce înseamnă asta, dar presupun că nu voi avea o limită a accesărilor atât timp cât e unlimited. Aplicația oferă o mulțime de opțiuni și se mișcă incredibil de rapid.

nextgen reader

Nextgen Reader oferă un design frumos și simplu, offline mode, tiles live mutiple, image caching și multe altele. Citirea feed-urilor fiind posibilă în interfața proprie sau deschiderea link-urilor într-un browser extern.

lista feed-uri in nextgen

Sunt multe de specificat la această aplicație, dar vă las să descoperiți singuri. În plus, aceasta are o evaluare destul de bună din partea utilizatorilor. Mai multe informații aveți pe pagina aplicației Nextgen Reader.

Last Updated on 17 September 2013 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.