Cum modificăm dimensiunea fontului pe Nokia Lumia 720

Nokia Lumia 720 este un telefon superb care rulează Windows Phone 8, și de care v-am vorbit în unul din articolele trecute. Dacă v-ați hotărât să vă cumpărați un telefon nou, eu vi-l recomand. În acest articol am să vă prezint posibilitatea modificării dimensiunii fontului pentru numerele din agendă, conținutul mesajelor, mail-urile și lock screen.

Unul din cititorii acestui blog tocmai și-a achiziționat un Lumia 720 și m-a întrebat cum poate face ca numere din agendă să apară mai mari. În mod normal, dimensiunea fontului numerelor contactelor din agendă este destul de mic.

Cum să apară numerele mai mari în agendă pe Lumia 720 – Windows Phone 8

În primul rând, accesăm setările telefonului. Glisăm cu degetul pe ecran spre stânga pentru a apărea lista aplicațiilor telefonului, și alegem Settings. Dacă avem multe aplicații instalate, apăsăm exact în dreptul unei litere pentru a fi afișat un ecran care prezintă literele alfabetului. Vom alege litera S pentru a naviga rapid la categoria aplicațiilor care încep cu această literă.

modificarea dimensiunii fontului pe Lumia 720 - Windows Phone 8
Modificarea dimensiunii fontului pe Lumia 720 – Windows Phone 8
Modificarea dimensiunii fontului pe Lumia 720 - Windows Phone 8
Settings – Windows Phone 8 – Lumia 720

De la settings alegem categoria ”ease of access”. De aici, glisăm acea bară care reprezintă prima opțiune, către dreapta, până ajungem la dimensiunea fontului dorită. [adsense float=”center”]

Modificarea dimensiunii fontului pe Lumia 720 - Windows Phone 8

 

Modificarea dimensiunii fontului pe Lumia 720 - Windows Phone 8

După ce ați ales dimensiunea fontului dorită, putem verifica agenda și mesajele pentru a observa modificările.

Ultuma actualizare 14 August 2013 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.