Cum eliminăm listele de contacte nedorite din Windows Phone

Am primit recent un comentariu la articolul în care am făcut un review pentru Nokia Lumia 720, de la cineva care se întreba cum poate elimina listele de contacte nedorite din telefon. Windows Phone 8 vine cu o agendă telefonică diferită față de ceea ce am fost obișnuiți pe alte terminale mobile ceva mai vechi. În agenda telefonului vor fi afișate contactele de pe contul Microsoft, adică numerele de telefon clasice, contactele de pe contul Nokia, Twitter, Facebook, Skype. Sincer, și mie mi se pare foarte aiurea această contopire a contactelor. Windows Phone 8 adaugă lista de contacte ale oricărei rețele sociale pe care o integrăm în telefon. 

Dacă contactele voastre din telefon sunt amestecate cu cele de pe Facebook, Twitter, Skype etc, aveți șansa să le dezactivați pe cele din urmă. Procedeul este unul destul de simplu.

1. accesăm meniul telefonului

2. selectăm Settings

settings windows phone 8

 

3. glisăm stânga sau dreapta pentru a avea acces la secțiunea Applications

applications windows phone 8

4. derulăm în jos și accesăm opțiunea People

filter my contact list

5. selectăm opțiunea ”filter my contact list”

deselectare liste contacte windows phone 8

De aici vom debifa toate conturile cărora nu dorim să ne mai apară contactele în agenda telefonului, iar apoi apăsăm ”done”.

Ultuma actualizare 23 November 2013 by Alexandru Ionut

4 thoughts on “Cum eliminăm listele de contacte nedorite din Windows Phone”

  • Nu am Samsung Galaxy S 3 mini, dar încerc să te ajut. Accesează agenda telefonului, iar apoi apasă acel meniu sub forma unui buton cu 3 puncte. Caută opțiunea Filter.

   Nu știu ce ai tu pe acolo, dar debifează opțiunea Online contacts. Acum derulează meniul în jos și vei găsi Display Contacts. La Local Contact să ai totul bifat, iar de la yahoo, facebook, skype etc să ai totul debifat. Apeși Ok și vezi ce se întâmplă.

   Ce versiune Android ai acum? Eu ți-am explicat exact cum apare pe Xperia L cu Android 4.2.2 . În orice caz, mare diferență nu cred că există.

 1. Multumesc mult Ionut .Imi fac mea culpa , dar mi-am cam prins urechile .Nu cred ca am butoanele de care vorbesti sau sunt eu prea stangace :)
  Pe ecran ,Samsung are iconitele : telefon , contacte si mesaje . M-am dus pe fiecare “varianta” ca sa scap de contactele din facebook , ptr ca in momentul in care incep sa tastez vreun nr. mi se deruleaza toate contactele din Fb cu cifrele pe care incep sa le tastez :))
  Oricum iti multumesc mult pt ca ti-ai facut timp sa-mi raspunzi si te felicit cu sinceritate ptr tot ceea ce faci .Multa bafta mai departe !

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.