Candy Crush Saga lansat oficial pe Windows Phone

Candy Crush, cunoscutul si enervatul joc de pe Facebook, s-a lansat oficial si pe Windows Phone. Lipsea exact pe acest sistem de operare mobil. Nu sunt un fan al acestui joc, dar anunt lansarea acestuia pe Windows Phone cu un oarecare entuziasm pentru toti acei utilizatori care ii simteau lipsa si se plangeau ca jocul lor preferat lipseste cu desavarsire.

Deci, Candy Crush Saga s-a lansat si pe Windows Phone. Cei care aveau retineri in a trece pe acest sistem de operare din cauza lipsei acestui joc, pot achizitiona linistiti orice smartphone Lumia.

Jocul are 54MB si poate fi rulat si pe telefoanele slabe, entry-level, gen Lumia 530 cu 512MB RAM.

Accesati Store de pe Windows Phone si cautati in depozitul de aplicatii “Candy Crush Saga”. Atentie, fiti siguri ca in dreptul dezvoltatorului sta “king.com”.

Pe pagina oficiala a jocului suntem anuntati de compatibilitatea acestuia cu Windows Phone 8.1. Nu stiu daca va rula si pe Windows Phone 8. Daca cineva imi poate confirma, as fi recunoscator.

Eu l-am instalat pe Lumia 735 si merge impecabil. Se conecteaza la facebook si totul se sincronizeaza perfect. Nu stiu daca va consuma multa baterie, dar asta ramane sa descoperiti singuri.

Ultuma actualizare 12 December 2014 by Alexandru Ionut

7 thoughts on “Candy Crush Saga lansat oficial pe Windows Phone”

  1. De ce nu pot descarca candy crush jelly pe nokia lumia 630 dual-sim.am instalete primele 2 jocuri candy si soda saga.de ce nu pot descarca si pe windows phone 8.adica nokia lumia 630 dual sim.astept raspuns

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.