Monitorizarea activitatii din Explorer Windows cu Windows Explorer Traker

Windows Explorer este o parte integrala a sistemului de operare Windows si este disponibil de prima data cand Microsoft a lansat un sistem de operare bazat pe GUI(graphic user interface) in lume. Windows Explorer indeplineste sarcini multiple pentru a mentine sistemul functional, precum si o serie de sarcini care ajuta la mentinerea in stare de functionare a oricarei aplicatii ce ruleaza in Windows. Nu exista nici un scop special pentru urmarirea operatiunilor in Windows Explorer, dar o poti face pentru a te distra si se poate face cu usurinta folosind Windows Explorer Tracker.

Windows Explorer Tracker este o aplicatie Windows freeware care va permite sa urmariti, monitorizati si inregistrati in mod automat operatiunile dvs. pe Windows Explorer, cum ar fi “Delete”, “Rename”, “Create”, “Insert”, “Add” si “Remove” actiuni dedicate fisierelor, folderelor, si unitatilor de stocare. Il puteti utiliza, de asemenea, pentru a urmari si inregistra operatiunile de pe hosturi aflate la distanta, prin intermediul drive-urilor de retea mapate. Ar fi distractiv pentru utilizatorii de Windows, dar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru Windows, aceasta poate fi o informatie foarte utila, deoarece pe baza acestei informatii, ei pot verifica daca aplicatia lor functioneaza perfect sau nu.

Puteti urmari, de asemenea, vizualizarea detaliata a fiecarei operatiuni din Windows Explorer pentru a afla mai multe informatii utile. Doar alegeti operatiunea din lista si faceti clic pe optiunea Detail View din aplicatia Windows Explorer Tracker.

In afara de urmarirea in direct, puteti vizualiza istoria ei anterioara a log-urilor (jurnalelor), de asemenea pentru ca salveaza toate urmaririle in fisierul jurnal pentru o utilizare ulterioara. Pentru a accesa istoricul oricarui fisier jurnal rapid, duceti-va la optiunea Logs menu si faceti clic pe View History. Dupa aceea, alegeti intervalul de date pentru a verifica jurnalele de istorie pentru date specifice. Puteti utiliza aceasta informatie pentru a urmari toate operatiunile anterioare ale Windows Explorer, cum ar fi, de exemplu, operatiunile de stergere din istoricul dvs. pentru a confirma daca cineva a sters fisierele dvs. cu adevarat. In mod similar puteti urmari orice operatie de copiere, de asemenea. Exista mai multe utilizari ale acestei aplicatii si depinde in totalitate de dumneavoastra si de modul in care utilizati aceasta informatie.

blank

Principalele caracteristici ale Windows Explorer Tracker:

  • Urmarirea si inregistrarea operatiunilor automat in Windows Explorer
  • Suporta fisiere , foldere, si unitati de stocare
  • Suporta operatiunile “Delete”, “Rename”, “Create”, “Insert”, “Add” si “Eliminare”
  • Incarca rapid istoricul jurnalelor
  • Salveaza operatiunile dupa data pentru a obtine administrarea convenabila
  • Suporta urmarirea de la distanta a host-ului prin intermediul unitatii de retea mapate
  • Puteti utiliza aceasta aplicatie pe Windows XP, 7, Vista si Windows 8 (eu personal am testat pe Windows 8) in ambele versiuni (32-bit si 64-biti) de Windows.

Link de download

Ultuma actualizare 8 June 2013 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.