Aplicatie de actualizat programele din calculator

Navigand pe foarte multe site-uri, am dat peste un articol foarte interesant, care mi-a atras atentia si sper sa va intereseze si pe voi. Articolul prezinta programul Soft2Base, care este un utilitar preocupat de actualizarile programelor din calculator. O actualizare contine, de obicei, noi caracteristici, precum si eliminarea bug-urilor vechi ale unui anumit program.

Instrumentul Soft2Base, vine in ajutorul carora au foarte multe programe instalate in calculator si nu au timp, sau
nu pot urmarii tot timpul actualizarile acestora. Aceasta aplicatie se adreseaza utilizatorilor de Windows. Este un instrument portabil, care pe langa ajutorul dat actualizarii programelor personale, ofera si un catalog de software gratuite pe care le puteti descarca.

Aplicatia este disponibila in multe limbi, inclusiv engleza, franceza, bulgara, chineza, germana si multe altele printre care si ROMANA. Interfata este una foarte simpla, cu toate optiunile disponibile incluze in fereastra principala. Aceasta aplicatie urmareste trei tipuri de programe: programe instalate care au nevoie de actualizare, programe instalate care sunt deja actualizare, si programe gratuite, disponibile pentru descarcare pe care nu le aveti in calculator. Pentru cei care sunt interesati, documentatia completa este la indemana dvs.

De asemenea permite crearea de profile care permit selectarea pentru actualizare a anumitor programe, fara a mai fi nevoie sa le selectati de fiecare data cand vreti sa caute actualizari.

Dupa ce ati selectat aplicatiile pe are doriti  sa le actualizati, faceti click pe Next si apoi click pe Install din fereastra urmatoare. Actualizarile disponibile pentru aplicatiile selectate vor incepe sa se descarce, iar dvs puteti urmarii progresul proceselor si tot ceea ce se intampla.

blank

Dupa ce toate fisierele sunt descarcate, acestea vor fi instalate in mod automat si vor aduce aplicatiile la ultima versiune disponibila.

blank

Soft2Base functioneaza e ambele versiuni de 32-biti si 64-biti, ale sistemelor de operare Windows XP, Windows Vista si Windows 7. Mai multe ca sigur, acesta va functiona si pe Windows 8, dar personal nu l-am testat. Daca aveti posibilitatea testarii pe Window 8, ne puteti impartasii si noua rezultatul obtinut. Multumesc

Descarcati Soft2Base

Ultuma actualizare 8 June 2013 by Alexandru Ionut

3 thoughts on “Aplicatie de actualizat programele din calculator”

  1. Interesant programel. Totusi nu este un soft de actualizare in adevaratul sens al cuvantul pentru ca nu detecteaza toate programele din calculator ci are el o lista predefinita de softuri. Imi place mult ca descarca si instaleaza automat fara sa te plimbe prin browser.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.