Cum setam un replay automat in Yahoo Mail

In cazul in care plecam in vacanta sau sa facem orice altceva, dorind sa ignoram toate mail-urile primite, putem anunta personele care ne trimit mail-uri cum ca nu le vom citi sau raspunde intr-o peroada definita de timp.

Majoritatea serviciilor de mail permit trimiterea automata a unui replay pentru toate mail-urile primite intr-o perioada de timp definita de noi.

Pentru ca, din pacate, mail-ul meu de baza este Yahoo, am sa va arat pasii cum puteti seta un replay pentru toate mail-urile primite, intr-un anumit interval de timp, cu un mesaj personalizat.

Pentru inceput, lansam browser-ul si ne conectam la contul de Yahoo Mail. Dam click pe rotita din dreapta sus, apoi accesam Settings.

Din fereastra Settings, dam click pe optiunea Vacation Response (Mesaj de absenta – in romana).

In fereastra Vacation Response avem la dispozitie doua optiuni. Putem activa un raspuns automat mail-urilor primite intr-un interval de timp definit de noi. Sub aceasta optiune gasim caseta unde putem introduce un text personalizat.

De asemenea, avem posibilitatea de a genera un replay doar mail-urilor care apartin unui domeniu anume, fara a le ignora pe celelalte. De exemplu, daca dorim sa generam un replay celor care folosesc un mail precum user1@mystreet7.com, blocam domeniul mystreet7.com. Iar dupa cum puteti observa, putem bloca maxim doua domenii deodata.

Ultuma actualizare 19 February 2017 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.