Scanam calculatorul de probleme cu Kaspersky System Checker

8 January 2017

Kaspersky System Checker este o aplicatie gratuita care scaneaza calculatorul de probleme, le identifica, dar nu le corecteaza. Aplicatia este compatibila cu toate versiunile sistemului de operare Windows.

Am foarte mare incredere in aplicatiile dezvoltate de Kaspersky, mai ales in aplicatia antivirus dezvoltata de ei. Din punctul meu de vedere, aflandu-se pe locul 1, inaintea distrugatorului de resurse, BitDefender.

Revenind la aplicatia Kaspersky System Checker, aceasta scaneaza fisierele sistemului de operare si identifica posibilele probleme, oferind un raport destul de detaliat despre acestea.

Aplicatia este portabila si poate fi lansata imediat dupa ce a fost descarcata.

Diagnosticarea sistemului de operare poate dura pana la doua sau trei minute, in functie de performanta calculatorului sau laptop-ului.

Dupa cum puteti observa in imaginea de mai sus, aplicatia imi sugereaza sa activez afisarea extensiilor fisirelor, ceea ce e simplu de rezolvat. Afisand extensia fisierelor dupa numele acestora, vei stii exact ceea ce deschizi, ferindu-te intr-o mica masura de fisiere care au extensii false si care ascund fisiere executabile.

Pentru eroarea a doua, inca verific ceea ce vrea aplicatia sa-mi spuna. Daca nu ma insel, acum foarte mult timp am modificat ceva in acel fisier si cred ca tocmai asta detecteaza, modificarile efectuate.

Pe langa erorile gasite in sistem, Kaspersky System Checker ofera informatii despre sistem, extensiile instalate in browser, programele instalate in calculator etc.

Puteti descarca si voi, gratuit, Kaspersky System Checker.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.