Programarea volumului boxelor in functie de perioada zilei

In acest articol va voi prezenta un program destul de interesant care poate modifica volumul sunetului de la calculator in functie de perioada din zi. Sincer sa fiu, nu stiam ca exista asa ceva si chiar este destul de interesanta aplicatia.

Speaker Admin este un program gratuit compatibil doar cu sistemul de operare Windows, si care permite modificarea automata a volumului sistemului in functie de perioada din zi. Acesta foloseste 5 perioade din cursul unei zile, in intervale de ore diferite pe care le putem seta noi, si in functie de acestea poate programa nivelul sonorului sa creasca sau sa scada in mod automat.

De exemplu, daca intr-un anumit interval de ore dorim sa oprim sunetul sistemului in mod automat, in special in intervalul de ore ale noptii, putem programa pur si simplu Speaker Admin sa faca acest lucru si sa il lasam sa ruleze in background. Asa ca puteti uita de programele audio si pe puteti lasa sa ruleze fara nici o problema, stiind ca dupa o anumita ora volumul se va opri cu toate ca programele audio inca ruleaza. Daca plecati undeva si lasati calculatorul sa cante, nu trebuie sa va faceti griji ca s-a facut noapte si vecinii nu pot dormi din cauza voastra.

Dupa cum am scris mai sus, programul poate folosi 5 intervale de timp dintr-o zi, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le si activam pe toate. Puteti folosi unul, doua sau cate vreti. Pe cele care le folositi, doar trebuie sa bifati caseta Enable din dreptul acestora. Setari intervalul de la cat la cat, setati optiunea dorita (Lower that, Exactly, Greater that) in functie de nivelul sonor setat de voi care va fi exprimat in procente. Cand doriti sa dezactivati sunetul intr-un anumit interval, trebuie doar sa bifati caseta “muted” din dreptul acestuia.[adsense float=”center”]

programare automata a sunetului

Puteti seta ca doar aplicatia sa poata modifica sonorul sistemului, iconita in system tray, pornirea automata a programului odata cu sistemul de operare, sau protejarea acestuia cu parola.

Cum setam filmele cu fluctuatii mari de sunet intre dialog si actiune

In orice caz, acest program de programare si modificare automata a sunetului calculatorului este foarte usor de folosit. Pot spune ca-i “floare la ureche”. Programul consuma resurse aproape nesemnificative. Acesta este compatibil cu Windows XP, Vista, 7, 8 – 32 – 64 biti.

Descarcati programul

Ultuma actualizare 16 January 2022 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.