Program gratuit pentru optimizat Windows 8: 8Smoker Pro

8Smoker Pro este un program gratuit de optimizat sistemul de operare Windows 8, permitand controlul multor optiuni ale sistemului. Toate imbunatatirile pe care programul este capabil sa le aduca sistemului, sunt facute in registrii, unde exista foarte multe ajustari pe care le poate oferi. Pe langa acestea, avem la dispozitie si ajustari shell, trucuri pentru Internet Explorer, un service manager, poate sterge fisiere vechi si inutile, dar si multe altele.

Interfata programului este una foarte simpla. Programul afiseaza chiar si starea sistemului, si consumul curent de resurse. In partea dreapta este zona unde sunt divizate principalele categorii: tweaks, maintenance, security, si passwords. Fiecare dintre aceste principale categorii cuprinde numeroase “widget-uri” pentru optimizare. De exemplu, pentru Tweaks, avem trucuri pentru IE, ajustari de performanta, ajustari pentru startup, etc.

Programul il puteti descarca de aici. Instalarea este foarte simpla, dar trebuie sa fiti atenti ca va incerca sa ne bage pe gat o aplicatie de descarcat de pe youtube –  VideoSaver, si apoi un toolbar numit Delta, care primite marea cu sarea. Tocmai ce ma gandeam ca nu ne sunt servite si astfel de oferte, dar la ce sa te astepti de la o aplicatie gratuita. Dupa ce am anulat cele doua oferte, credeam ca am scapat, dar se insista si cu instalarea aplicatiei RegClean Pro, de care n-am avut nevoie. Dupa ce acceptati sau respingeti si aceasta aplicatie, procesul de instalare este finalizat.

Cand rulati pentru prima data 8Smoker Pro, acesta va crea un punct de restaurare. In cazul in care se intampla ceva in momentul optimizarii sistemului de operare, sa aveti posibilitatea restaurarii setarilor initiale. Imi place foarte mult cum este structurat programul, destul de aerisit, si nu te pierzi in setari. Mi-am aruncat o fuga ochii asupra optiunilor care ne sunt oferite, iar unele imi par putin cam periculoase pentru un incepator. Recomand sa cititi cu mare atentie informatiile care sunt oferite de program.

program optimizare windows 8
Interfata principala a programului 8Smoker Pro.

Daca vizitati site-ul aplicatiei, veti constata ca aveti variante si pentru Windows XP, Vista, si Windows 7. Pe langa acestea, dezvoltatorii mai pun la dispozitie si alte cateva aplicatii de optimizare, care-mi par destul de interesante. Din cate am observat, toate sunt gratuite.

Last Updated on 16 October 2022 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.