Cum să fim concentrați doar pe un anumit document fără a mai fi distrași de altceva

Am să vă prezint un mic utilitar care ne ajută să ne păstrăm concentrarea doar pe fereastra activă, fără a mai fi deranjați atât de mult de alte ferestre de pe desktop. 

LeDimmer este un program gratuit care ne ajută enorm atunci când vrem să citim un anumit document sau orice alt fișier și nu dorim ca nimic altceva de pe desktop să ne distragă atenția.

Programul este portabil și nu are nevoie de instalare. După descărcare, trebuie doar să-l extragem și să dăm dublu click pe acesta. Va rula foarte silențios, apărând în System Tray. Poate fi închis la fel de ușor.

Odată rulat, acesta diminuează lumina altor ferestre, păstrând focalizarea doar pe fereastra activă. Este foarte util celor care citesc foarte multe documente pe calculator.

pastrarea concentrarii cu ledimmer

Îl putem descărca de aici.

Ultuma actualizare 29 September 2013 by Alexandru Ionut

4 thoughts on “Cum să fim concentrați doar pe un anumit document fără a mai fi distrași de altceva”

  1. Adica tu chiar esti concentrat pe o singura chestie cand stai la PC? :))
    De obicei daca am de scris ceva pe blog, scriu ce scriu si pe urma fac o pauza, ma mai uit pe alt site, etc. De obicei asta ma ajuta sa ma detasez putin de continut si sa imi refac ideile.
    Iar cand stau for fun, am multe chestii deschise. De exemplu azi aveam un episod din Simspon pe care l-am inceput de dimineata si nu l-am terminat deschis intr-un tab(pus pe pauza), tv-maxe-ul ce rula in background ca mi s-a parut mai interesant ce era pe Discovery in momentul cand ma uitam la Simpson si un film pe care l-am vazut dupa ce am pus pe mut tv-maxe-ul si am uitat de el. (Crezand ca nu ma uit la nimic) :))

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.