Program de partitionare pentru Windows 8

Ati instalat Windows 8 si cautati un program bun pentru a partitiona hard disk-ul? Aveti nevoie de un program puternic dar gratuit care sa creeze, modifice sau sa refaca partitiile pe un sistem care ruleaza Windows 8? Partition Wizard Home Edition este solutia ideala pentru administrarea partitiilor.
MiniTool, compania specializata in recuperarea datelor si in programe de administrare a hard disk-urilor, a actualizat cel mai popular program creat, Partition Wizard Free Home Edition, la versiunea 7.5 care acum ofera suport complet pentru Windows 8,  versiunea x86 si x64. Pentru cei care nu au folosit pana acum MiniTool Partition Wizard, este probabil cel mai bun program gratuit de gestionare a partitiilor in Windows.

In plus, pentru a crea, sterge, formata si copia partitii, include zeci de optiuni pentru utilizatori. Exista optiuni, cum ar fi etichetarea partitiei, alinierea acestora pentru a imbunatatii performantele discului, verificarea fisierelor sistemului pentru erori, ascunderea partitiilor, schimbarea ID-urilor, verificarea acestora pentru sectoare defecte, stergerea partitiilor..etc.
Expertul de recuperare a partitiei va ajuta pentru recuperarea partitiilor pierdute sau sterse in cativa pasi si sprijina dimensionarea partitiei mai mare de 2 TB.

Softul este foarte usor de folosit si are o interfata prietenoasa. Trebuie doar sa lansati programul, selectati o partitie pentru a vedea toate optiunile de disponibile in partea stanga a ferestrei. Click dreapta pe o partitie, de asemenea, afiseaza toate optiunile disponibile. Comenzile avansate pot fi gasite in meniul File.

Spre deosebire de alte programe din aceasi categorie, puteti descarca Partition Wizard butabil direct de pe CD, de pe situl MiniTool, astfel incat sa puteti utiliza programul fara al rula in Windows. Link-ul pentru pagina de download este disponibil in programul Partition Wizard. Faceti click pe butonul Bootable CD din bara de instrumente Partition Wizard pentru a vizita linkul de descarcare. Descarcati fisierul ISO (43 Mb) apoi puneti-l pe un CD. Aceasta este una dintre caracteristicile care fac diferenta dintre acest soft si celelalte.

blank

Optiunile avansate, cum ar fi reconstructia Master Boot Record (MBR) si conversia FAT in NTFS, de asemenea, sunt disponibile in acest program. Partition Wizard Home Edition este complet gratuit si suporta XP, Vista, Windows 7 si Windows 8.

Download Partition Wizard Home

Etichete: program gratuit de partitionat hard disk, utilitar gratuit pentru gestionarea partitiilor, cum partitionam hard disk-ul in windows 8

Ultuma actualizare 21 March 2015 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.