Panda Cloud Antivirus 1.9.2 Beta pentru Windows 8 – Download

2 July 2012

Cum Windows 8 RTM este doar la cateva luni distanta de lansarea oficiala, dezvoltatorii de securitate au inceput sa anunte suportul pentru cea mai noua versiune de Windows. Majoritatea dezvoltatorilor de programe antivirus, cum ar fi Kaspersky, AVG, Avast, BitDefender si-au actualizat deja software-ul pentru a sprijini Windows 8.
Panda Security, populara companie de securitate, si-a actualizat recent produsul lor Panda Cloud Antivirus la versiunea 1.9.2 beta, iar acum ofera suport total pentru sistemul de operare Windows 8. In afara de suportul oferit noului sistem de operare si remedierile bug-urilor, cea mai recenta versiune de Panda Cloud Antivirus include o baza de semnaturi foarte impresionanta atat pentru detectia virusilor, cat si pentru firewall.

Panda Antivirus pentru Windows 8

 

In plus, fata de imbunatatirile mai sus mentionate, se poate vedea de asemenea si imbunatatirea gestiunii in carantina, structura scanarii si imbunatatirea detectiei de malware. Acestea sunt unele dintre cele mai notabile schimbari in aceasta versiune.

Pentru cei care nu au auzit de Panda Cloud Antivirus, acesta este un antivirus gratuit (editia Pro este de asemenea disponibila), care protejeaza calculatorul de toate tipurile de virusi. Protectie in timp real, filtrari de URL-uri si web si upgrade automat la un nou motor de cautare si versiuni de program, sunt caracteristicile de baza ale acestuia.

Panda Cloud Antivirus pentru Windows 8

 

Avantajul acestui antivirus este ca, spre deosebire de celelalte programe din aceeasi categorie, consta in consumul redus de resurse si functioneaza numai cand este necesar.

Acest software de securitate este bazat pe o inteligenta colectiva, un sistem de protectie de la Panda care colecteaza continuu date despre virusi si alte amenintari informatice, de la milioane de utilizatori comuni din intreaga lume. Ca urmare a acestui fapt, antivirusul are nevoie doar de foarte putine resurse, ceea ce il face probabil cel mai bun antivirus pentru calculatoare cu configuratia mai putin performanta.
Utilizatorii de Panda Cloud Antivirus care folosesc versiunea 1.9.1 pot face upgrade la noua versiune fara nici o problema. Nu uitati totusi ca versiunea 1.9.2 este in stadiul beta.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.