Vizionarea clipurilor Youtube cu alte alternative

Daca v-ati plictisit de YouTube, si nu ma refer aici de continutul acestuia, ci de interfata sa care ofera sugesti, comentarii si dezordine, exista cateva alternative foarte interesante cu ajutorul carora puteti sa urmariti continutul de pe YouTube.

In continuare, vor prezenta cateva alternative – sugestii cu ajutorul carora puteti vizualiza clipurile de pe YouTube, departe de toata mizeria pe care au facut-o ei cu ultimul update al interfetei.

Desktube

desktube

Desktube este un player YouTube pentru desktop, iSO si Web. Acesta nu depinde de nici un alt browser de internet. Putem folosi aplicatia atat ca anonim, cat si logati cu contul Google care permite acordarea like-urilor, comentariilor etc. Acesta vine cu propriul algoritm de cautare, suporta liste de redare, abonari si favorite (necesita logare) etc. Daca optam pentru versiunea iSO sua desktop (necesita Adobe AIR), nu avem nevoie de un browser de internet.

Toogles

toogles

Toogles este o alternativa super rapida pentru Youtube, si care se poate integra perfect cu intarfata Metro. Personal, sunt foarte incantat de acesta. Cred ca e cel mai rapid mod prin care te poti gasi, accesa si viziona un click pe de Youtube. Nu va zic mai multe pentru ca puteti accesa si voi foarte rapid aceasta alternativa. [adsense float=”center”]

YTinstant

ytinstant

Este un loc grozav unde putem cauta clipurile preferate. Nu exista comentarii, iar intarfata este destul de minimalista comparativ cu cea din YouTube. Putem foate usor sa share-uim continutul pe retelele sociale.

VLC

vlc youtube

Folosirea acestui player, cel mai bun player video la ora actuala, pentru a viziona clipurile de pe Youtube, este o metoda foarte eleganta. Multi nu stiu, dar VLC permite vizualizarea clipurilor pe pe Youtube. Acesta poate fi descarcat de pe pagina oficiala, in cazul in care nu il aveti deja. Tot ce trebuie sa faceti pentru a vizualiza clipurile, este sa copiem adresa url la Media – Open Network Stream, si lipim url-ul respectiv urmat de click pe butonul Play.

Momentan, ma voi rezuma doar la acestea. De asemenea, recomand o aplicatie pentru interfata Metro, destul de interesanta. Daca doriti aplicatia YouTube pentru noul Start Screen din Windows 8, atunci aveti si YouTube Player.

Cei care vor sa pastreze clipurile in calculator, am scris acum ceva vreme un articol despre 10 aplicatii gratuite care pot descarca clipuri de pe Youtube – Windows.

Lista inceputa de mine mai sus, isi poate gasi continuarea in articolul de pe makeuseof.com, 10 metode diferite pentru a naviga, vizona si a ne bucura de continutul YouTube.

Voi ce folositi? Sau va rezumati doar la interfata default?

Ultuma actualizare 9 May 2019 by Alexandru Ionut

4 thoughts on “Vizionarea clipurilor Youtube cu alte alternative”

    • Intr-adevar, Toogles e tare. YTinstant permite, asa cum ii si spune numele, afisarea rezultatelor pe masura ce tastezi, insa acestea sunt putine, e extrem de limitat din punctul asta de vedere . La Toogles imi place si acuratetea cautarilor, nu-ti prea afiseaza tampenii care n-au legatura cu ceea ce te intereseaza.

    • Exact. Am stat ieri o gramada pe Toogles. Merge foarte rapid, cel putin asa e la mine. Si nu mai apar x reclame de te scot din pepeni.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.