IOTransfer 2 transfera datele intre iPhone / iPad / iPod si calculator + GIVEAWAY

As putea spune ca acest articol este adresat vizitatorilor acestui blog si comunitatii de aici, care folosesc telefoane si tablete Apple, dar acest lucru nu este adevarat in totalitate. Cei care vor citi articolul pana la capat, vor descoperii si un intrument online care este oferit tuturor, nu doar celor care au iPhone, iPad, iPod.

Chiar daca am inceput acest blog in 2012 si am atins destul de multe subiecte, zic eu, am neglijat destul de mult sa scriu despre aplicatii iPhone. Nici macar tutoriale pentru cei folosesc produse Apple n-am facut, chiar daca pe ici colo mai gasiti cate ceva.

Totusi, in acest articol voi scrie despre IOTransfer 2, o aplicatie care se instaleaza pe sistemele de operare Windows si care imbina transferul de fisiere si gestionare a datelor, conectand dispozitivele Apple cu calculatorul. Si veti vedea mai jos ceea ce e capabila sa faca. Poate fi comparata, oarecum, ca alternativa iTunes.

Aplicatia e dezvoltata de IOTransfer Studio, o companie cu peste 10 ani vechime si multa experienta in domeniul, fiind laudata si premiata de-a lungul timpului de site-uri importante.

Pe scurt, ceea ce este capabila sa faca aplicatia IOTransfer 2: salveaza pozele, muzica, clipurile video, contactele din iPhone sau tableta in calculator, ofera detalii despre spatiul de memorie ocupat de diferite tipuri de fisiere, gestionarea fisierelor multimedia, scaneaza si curata dispozitivul de fisiere junk, descarca clipuri video de pe net in calculator sau direct in telefon.

In continuare, voi insera in articol cateva printscreen-uri din interfata aplicatiei si voi scrie cateva cuvinte despre fiecare si despre functiile oferite. Astfel, va puteti da seama de capacitatile aplicatiei.

Odata descarcata si instalata aplicatia IOTransfer 2, aceasta va solicita conectarea iPhone-ului, iPad-ului sau iPod-ului la calculator prin cablul USB.

Dupa ce a fost conectat dispozitivul la calculator si recunoscut de aplicatie, putem selecta categoria de fisiere dorita pentru a le salva in calculator. Dupa cum am precizat mai sus, putem face backup pozelor, melodiilor, clipurilor video, a contactelor etc.

blankDaca vom da click pe link-ul “Details” care apare in partea stanga in imaginea cu telefonul, vom putea vedea memoria dispozitivului si cat anume din aceasa este folosita de un anume tip de fisire, sub forma unui grafic colorat.

blank

Tabul Manage permite gestionarea pozelor, a melodiilor, clipurilor video, cartilor, contactelor, podcast-urilor si a aplicatiilor. La ce ma refer cand spun gestionare? Adica importarea sau exportarea acestora intre dispozitivul nostru si calculator. Putem copia muzica din calculator pe dispozitiv sau vice versa, asta ca un mic exemplu. Sau putem chiar sa stergem fisierele intr-un mod mult mai rapid fata de cum am face-o de pe iPhone sau iPad. blank

Pentru fiecare categorie de fisiere care apare in partea stanga, pot exista si subcategorii. Adica pozele facuta cu camera dispozitivului, albumele create de noi, iar aici pot fi incluse si poze descarcate de pe internet sau copiate din calculator.

blank

Acelasi lucru ca mai sus este valabil si pentru categoria Music si Videos. Putem face orice dorim cu fiserele. Pot fi sterse, transferate in calculator, pot fi copiate apoi pe alt dispozitiv etc.

blank

Contactele pot fi transferate din telefon in calculator sau invers cu doar un singur click, facand la fel de simpla transferarea acestora catre alt iPhone, prin USB, importand fisierul .ctt salvat in calculator.

blankO alta optiune interesanta oferita de IOTransfer 2 este posibilitatea de scanare si curatare a iPhone-ului sau iPad-ului de fisiere junk. Acestea pot fi fisiere temporare generate de sistemul de operare sau aplicatii, fie pot fi fisiere ramase de pe urma dezinstalarii aplicatiilor, fisiere log sau cache.
blankTabul Videos este foarte interesant si veti afla de ce. Aici putem descarca diferite fisiere video de pe internet prin copierea adresei URL si descarcarea acestora in calculator sau direct in dispozitivul iOS conectat la calculator. Actiunea e simpla. Cautam video-ul dorit pe Youtube, Facebook, Vimeo etc si-l inseram in caseta URL, apoi alegem destinatia unde dorim sa-l salvam. In cazul in care bifam optiunea “Automatically transfer the downloaded videos into your iOS device“, fisierele video descarcate vor fi transferate si in dispozitivul atasat.

 

blank

La inceputul articolului am precizat ca si cei care nu au un produs Apple pot descoperi ceva interesant la IOTransfer. Ei bine, m-am referit la aceasta posibilitate de a descarca clipuri video de pe internet. Un lucru foarte interesant e ca nu trebuie sa descarcati aplicatia si sa o instalati, ci puteti face asta direct din pagina Free Online Video Downloader oferita de dezvoltatorul aplicatiei iOTransfer 2. Practic, putem descarca video-uri gratuit de pe internet prin interfata aplicatiei, fie din browser.

IOTransfer 2 poate fi incercat gratuit timp de 7 zile, in limita a 20 de fisiere pe zi. Destul de limitata aceasta perioada de proba, dar suficient sa-ti dai seama daca aplicatia isi merita banii. In momentul actual, aplicatia costa $24,99 redusa de la $46,65, si suporta mai multe metode de plata. Fiecare dintre voi poate decide daca merita, in functie de nevoia fiecaruia.

O veste buna, am primit 5 licente gratuite care permit aplicatiei IOTransfer 2 sa ruleze 6 luni la capacitate maxima, pe care vi le voi oferi voua. Castigatorii vor fi trasi la sorti vineri, 18 mai, la ora 21.

Tot ce-mi doresc de la voi fiind un feedback in comentarii, in care sa precizati daca v-ar fi de folos aceasta aplicatie si ce dispozitive Apple detineti. 

UPDATE: pentru ca nu a fost bataie prea mare ptr licente, cei care au comentat mai jos vor primi una pe mail.

Ultuma actualizare 25 May 2018 by Alexandru Ionut

6 thoughts on “IOTransfer 2 transfera datele intre iPhone / iPad / iPod si calculator + GIVEAWAY”

 1. Salut, functionez cu un iphone 6s+ si un iphone 7 al sotiei. Foarte greu cu salvarea pozelor, tonuri de apel si tot ecosistemul asta Apple. Mi-ar fi utila aceasta aplicatie.
  Multumesc

  Reply
  • salut si multumesc pentru feedback-ul rapid! stai pe aproape, vineri seara voi face tragerea la sorti. castigatorii vor fi anuntati tot aici si vor primi licentele pe mail.

 2. Funcționez cu un IPhone 7. Mi.ar fi foarte utila aceasta aplicație, deoarece salvez un număr foarte mare de poze in telefon care ulterior îmi este greu sa le descarc.

  Reply
 3. Salut ,funcționează si cu un IPhone 5S? Mi-ar plăcea sa am aceasta aplicație ,deoarece salvez un nr mare de poze 😁

  Reply
  • Salutare. Da, este cumpatibila si cu 5S daca are iOS8 sau mai recent. Merci de feedback.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.