Program pentru scrierea unei imagini ISO pe stick

Realizarea unei unitati USB bootabile suna ca o sarcina destul de simpla, dar nu este intotdeauna o sarcina usoara. In timp ce utilizarea metodei Command Prompt pentru a transfera toate fisierele de configurare pentru unitatea USB este modul cel mai simplu si cel mai bun, multi utilizatori au dificultati in folosirea Command Prompt.Daca aveti un fisier ISO bootabil si va uitati dupa un instrument simplu pentru a scrie ISO-urile dvs. pe USB drive, ISO to USB este instrumentul potrivit pentru dumneavoastra. ISO to USB vine cu toate optiunile de baza de care aveti nevoie pentru a crea un USB bootabil.

Descarcati ISO to USB, si rulati-l cu drepturi de administrator. Odata lansat, faceti clic pe butonul Browse pentru a cauta locatia fisierului ISO si faceti clic pe butonul Open pentru a incarca fisierul. Urmatorul pas este de a selecta unitatea USB din meniul drop-down.
[adsense float=”center”]

Asigurati-va este selectata unitatea USB corecta deoarece aplicatia o va formata inainte de a transfera fisierele de instalare catre USB. Alegeti FAT32 sau NTFS ca sistemul de fisiere, introduceti o eticheta de volum (nume stick-ului USB care nu trebuie sa depaseasca 11 de caractere) si selectati optiunea bootable in cele din urma.

Inainte de a da clic pe butonul Burn, inca o data, asigurati-va ca nu ati lasat fisierele importante in USB si ati selectat optiunea bootable. In cele din urma, faceti clic pe butonul Burn pentru a porni transferul fisierelor catre unitatea USB. Cand vedeti avertizarea “burning will erase all data on USB” faceti clic pe butonul OK pentru a continua. Programul ve necesita ceva timp pentru a finaliza procesul de transfer.

Este posibil sa vedeti “not responding” in bara de titlu a programului, dar nu inchideti programul. Odata ce ISO to USB isi termina activitatea, veti vedea mesajul “succesfully completed”.

blank

blank

ISO to USB suporta Windows XP, Vista, Windows 7, precum si sistemul de operare Windows 8. L-am testat pe Windows 8 Pro (x64) pentru a transfera fisierele Windows 8 RTM (x86), pe o unitate flash si pot confirma ca programul functioneaza exect cum se “lauda”.

Vizitati pagina dezvoltatorului pentru a descarca fisierul de instalare. Va rugam sa retineti faptul ca ISO to USB poate scrie doar fisierele ISO si, daca aveti fisierele extrase, va recomandam sa utilizati Rufus sau Microsoft DVD / USB .

Link download

 

Ultuma actualizare 8 June 2013 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.