Cum structuram mai bine meniul Start cu Handly Start Menu

Inca de la lansarea Windows 8 Developer Preview, o serie de programe au fost lansate pentru a aduce inapoi meniul Start in Windows 8. Unele dintre cele mai bune programe sunt: ViStart, Power8, Metro Start si Start8.
Handly Start Menu nu este pentru utilizatorii care sunt in cautarea unui program de readucere a meniului Start. Acesta este pentru utilizatorii care sunt in cautarea unui meniu Start mult mai bine gestionat pentru Windows Xp, Vista, Windows 7 si Windows 8.

 

Utilizatorii de Windows care nu sunt fericiti cu modul in care meniul Start gestioneaza instrumentele si programele instalate si vor sa imbunatateasca meniul Start cu caracteristici interesante, atunci Handly Start Menu este solutia.

Handly Start Menu este un bun inlocuitor al meniului Start implicit pentru toate versiunile recente de Windows. Acest instrument organizeaza programele pe diverse categorii: birou, jocuri, internet, grafica si design, muzica, video, educatie, utilitare, accesorii etc..
Cand instalezi Handly Start Menu, acesta activeaza singur modificarea meniului Start. Poti schimba setarile implicite ale meniului din setarile acestuia. In setari vei putea gasi optiunea adaugarii unei noi categorii.

blank

In plus, acest instrument permite pastrarea aplicatiilor actualizate notificandu-te de fiecare data cand apare o actualizare noua. Aceasta caracteristica este dezactivata in mod implicit dar o poti activa din setarile programului prin bifarea optiunii “Check for the installed programs and notify about the newer versions option.”

Handly Start Menu nu este ideal pentru Windows 8, pentru ca nu poate aduce toate caracteristicile pentru Windows 7 si in 8.

Descarcati Handly Start Menu

Ultuma actualizare 7 June 2015 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.