Cum dezactivam reclamele din GOM Media Player

GOM Media Player este unu dintre cele mai folosite programe de redare video, care ofera suport pentru numeroase fisiere cu format video dar si audio. Dupa parerea mea, este urmatorul in clasament dupa VLC si Media Player Classic. Are o interfata simpla, optiuni bine structurate si foarte avansate.

Probabil, cea mai buna caracteristica a GOM Media Player este optiunea de cautare a codecurilor. Spre deosebire de VLC, GOM nu suporta formatele fisierelor mai putin cunoscute in mod implicit. Deci, atunci cand incercati sa deschideti unul dintre aceste fisiere, GOM va cauta codecurile compatibile si va oferi ajutor pentru instalarea acestora.

Recent, a fost lansata ultima versiune de GOM v2.1.40 cu unele imbunatatiri. Daca deja folositi ultima versiune, probabil ati observat ca atunci cand inchideti playerul dupa ce vizionati un fisier video, vor aparea in fereastra acestuia diverse reclame. Exista o optiune in fereastra player-ului care poate impiedica apartia acelor reclame pentru ziua curenta dat acestea vor reaparea a doua zi cand inchideti player-ul.

Daca folositi cu regularitate GOM player, acel ecran cu reclame o sa fie o problema. Pentru a scapa de afisarea acelor reclame urmati pasii:

  • Porniti GOM player. Click dreapta pe acesta si alegeti Preferences.
  • In partea stanga din fereastra Preferences, faceti click pe General si apoi comutati pe tabul Network din partea dreapta.
  • Aici, activati optiunea Disable the window that is displayed when the player closes si apoi inchideti fereastra.

O metoda ar mai fi sa stergeti fisierul popup.exe localizat in folderul GOM player din Program Files.

Site oficial

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.