Program de stergere a folderele goale – Fast Empty Folder Finder

16 July 2012

Orice program instalat in calculator, creeaza pe langa fisierele necesare, si multe foldere. Dupa ce dezinstalati programele din calculator, acestea lasa in urma foldere goale care nu au fost sterse odata cu celelalte fisiere ale programului. La un moment dat, se vor aduna sute de foldere goale care va vor incurca. Daca vreti sa le cautati manual si sa le stergeti, probabil va dura o vesnicie, mai ales ca de cele mai multe ori nu stiti unde sa cautati.

O solutie pentru aceasta problema a folderelor goale, se numeste “Fast Empty Folder Finder”.

Fast Empty Folder Finder este o aplicatie pentru calculatoarele care ruleaza Windows. Aplicatia va ajuta in cautarea si stergerea folderelor goale din sistemul dvs.

Dupa ce ati dat cautare, sa va scaneze tot sistemul, trebuie doar sa bifati patratica din fata fiecarui rezultat pe care doriti sa il stergeti, iar apoi apasati pe butonul Delete Checked Folders. Veti fi intrebati pentru a confirma stergerea acelor foldere. Apasand Yes, va dati acordul pentru eliminarea din sistem a elementelor selectate.

Acest instrument este foarte util, in special celor care nu au mai reimprospatat sistemul de operare de foarte mult timp, si au instalat de-a lungul timpului foarte multe programe dar si jocuri.

Descarca Fast Empty Folder Finder

6 Comments

 • BLKoldSUN 16 July 2012 at 10:09 pm

  Well… nu sunt de acord cu programul asta (in totalitate) pentru ca exista posibilitatea ca sistemul sa nu detecteze fisierele ascunse si sa te lase sa stergi exact ceea ce nu trebuie. Nu am testat programul dar o voi face in noaptea asta, iar daca maine nu sunt pe net vin dupa tine si te omor :)))

  • Alexandru Ionut 16 July 2012 at 10:15 pm

   :)) il testezi pe riscul tau, si ne spui si noua rezultatul obtinut

 • Alexandru Ionut 16 July 2012 at 7:31 pm

  si eu am fost surprins. nu stiam de el, pana nu am scris despre el :)

  • laurentiuD1998 16 July 2012 at 8:13 pm

   Pe softpedia sunt multe programe de care n-am auzit :) intr-o zi cred ca ma voi uita la programelele lor sa vad ce au p-acolo :)

  • Alexandru Ionut 16 July 2012 at 8:37 pm

   eu am o problema cu comentariile de la tine. le baga la spam :)) dar nu stiu dc.

 • laurentiuD1998 16 July 2012 at 2:52 pm

  Eu pentru dezinstalare folosesc Total Uninstall :) sterge toate fisierele si folderele programului plus sterge si din registrii key-uriile programului :)
  Oricum, super tare programul descoperit de tine :) ma va ajuta mult cand voi vrea sa vad ce am in folderul “de selectat urgent” care se afla in “!de selectat” care la randul lui se afla in directorul “nimicuri 2012” :)) si pe langa ele inca sute de foldere goale :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.