EaseUS Data Recovery – software pentru recuperarea datelor

Am fost intrebat in ultimele saptamani de cativa prieteni care au sters accidental poze de pe hard disk, sau care au formatat din greseala partitia hard disk-ului care continea anumite documente importante pentru ei, despre posibilitatea de a le recupera. Pe langa alte metode posibile, recomand programul EaseUS Data Recovery.

EaseUS este o companie dezvoltatoare de software foarte performant, axandu-se in special pe dezvoltarea aplicatiilor de recuperare a datelor de pe diferite medii de stocare. Dupa ce am mai utilizat si in trecut software dezvoltat de ei pentru a-mi recupera fisierele pierdute formatand hard disk-ul din greseala, pot spune ca fac o treaba minunata.

Aplicatia pe care o recomand in acest articol este EaseUS Data Recovery Wizard Free 10.8, fiind oferita gratuit, in limita a 2GB de fisiere care pot fi recuperate. Suficient, zic eu, in cazul in care dorim sa recuperam documente sterse accidental. 

easeus-data-recovery

Odata instalata in sistem, lansam aplicatia si scanam mediul de stocare de pe care au fost sterse fisierele. Dupa cum observati in imaginea de mai sus, aceasta aplicatie poate recupera fisiere foto, audio, video, documente, email-uri, dar si alte tipuri de fisiere. In mod implicit, putem recupera 500MB de fisiere fara a apela la versiunea PRO a aplicatiei. Acesti 500MB se pot transforma in 2GB daca distribuim aplicatia pe Facebook, Twitter si Google+.

Daca dorim sa recuperam mult mai multe fisiere care depasesc 2GB,  atunci putem cumpara licenta pentru versiunea PRO a aplicatiei, care costa doar 69,95$, fiind la reducere de la aproape 90$. O suma care poate fi considerata infima, in functie de importanta fisierelor sterse.

Dupa cum am precizat mai sus, EaseUS ne ofera o gama destul de larga de aplicatii, o parte dintre ele fiind oferite in mod gratuit, in limita unor GB care pot fi recuperati gratuit, sau versiuni PRO ale aplicatiilor, la preturi reduse in aceasta perioada.

De asemenea, aplicatia EaseUS Data Recovery este laudata chiar si de Cristian, una dintre putinele persoane care spun lucrurilor pe nume si care are capacitatea de a testa o aplicatie in adevaratul sens al cuvantului.

data-recovery-logo-ease

Ultuma actualizare 1 April 2017 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.