Autentificare automata in Windows 8 in modul desktop

O multime de utilizatori de Windows 8 se simt mai deranjati cand privesc noua interfata utilizator Metro decat atunci cand utilizau desktopul traditional de la versiunile mai vechi de Windows. Unele persoane vor prefera interfata simpla Metro, care are un design elegant, dar anumite persoane nu le plac schimbari majore care ar putea fi o pacoste pentru utilizarea lor de zi cu zi a lui PC-ul lor.
Avem o rapida si simpla treaba de facut, pentru a merge direct la modul desktop reprezentata prin urmatorii pasi:

Pasul 1: Primul lucru pe care va trebui sa faceti este sa va asigurati ca “placuta” Desktop este in stanga sus, pozitia cea mai de sus de pe ecranul de pornire asa cum se vede in imaginea de mai jos. Odata ce placuta a fost mutata la aceasta pozitie va trebui sa reporniti sistemul.

Pasul 2: Odata ce sistemul a fost repornit si sunteti inapoi la ecranul de login, scrieti parola dumneavoastra insa nu faceti clic pe butonul sageata sau sa apasati tasta Enter (deocamdata). Urmeaza sa apasati tasta Enter si tineti-o pana cand veti vedea desktop obisnuit. Retineti ca puteti vedea ecranul de pornire devenit vizibil doar pentru un moment scurt.

Chiar daca nu aveti parola setata pentru contul dvs., puteti totusi beneficia de acest mic truc. Cand vedeti contul dvs. de utilizator ca porneste , apasati tasta Enter si tineti-o apasata in jos si veti intra in curand modul desktop.

Dezactiveaza permanenta a interfetei Metro din Windows 8

Classic Starter este o mica aplicatie care va permite sa mergeti direct la modul desktop, mai degraba decat ecranul de pornire in stil Metro

Intai de toate, va trebui sa descarcati programul Classic Starter de la link-ul de descarcare disponibil la sfarsitul acestui articol. Odata ce ati terminat descarcarea, extrage continutul fisierului zip, rulati executabilul si instalati programul. Dupa instalare, cautati pictograma Starter Classic in ecranul de pornire dvs. si sa il deschideti. Veti vedea ceva de genul asta.

blank

Acum, pur şi simplu iesiti din program, reporniti PC-ul si va logati din nou.

Classic Starter download link

Ultuma actualizare 16 January 2022 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.