Cum să organizăm taburile din Chrome pe verticală cu Veritabs

Veritabs este o extensie pentru Google Chrome care ne ajută să listăm toate taburile deschise pe o coloană verticală, în stânga sau în dreapta browser-ului. Extensia este lansată recent și sigur va primi o mulțime de alte noi caracteristici.

Folosind această extensie, taburile deschise sunt aranjate unele sub altele, având posibilitatea de a le accesa incredibil de rapid în special atunci când folosim browser-ul în modul full screen.

După ce instalăm extensia Veritabs în Google Chrome, accesarea taburilor deschise se poate face doar atunci când deplasăm cursorul mouse-ului în partea stângă a browser-ului (a unei pagini deschise). Avem totuși posibilitatea de a opta chiar pentru afișarea în partea dreaptă, în funcție de preferințele noastre.

veritabs afiseaza taburile google chrome pe verticala

a) Mi se pare destul de interesant că putem fixa pe ecran această coloană cu toate taburile deschise, fără a se mai ascunde automat. Trebuie doar să apăsăm pe butonul din stânga colț care are forma [<- . Acel buton permite fixarea permanentă a listei fără a se mai ascunde.

b) Apăsând acel buton în formă de plus (+), nu facem altceva decât să deschidem un nou tab.

c) În dreapta butonului + avem acele puncte. Ducând cursorul peste acele puncte, putem restrânge sau extinde lățimea listei cu taburi.

d) Jos avem un buton sub formă de cheie. De acolo accesăm opțiunile extensiei.

e) Jos în colțul din dreapta avem un buton format din trei puncte aranjate vertical. Apăsăm acel buton dacă dorim să fie afișat doar favicon-ul site-urilor (acea iconiță care apare în tab în dreptul numelui site-ului și care e specifică fiecărui site în parte).

Taburile le accesăm dând pur și simplu click pe ele, iar de închis este la fel de simplu. Fiecare tab are un buton de închidere în partea dreaptă.

Extensia fiind de puțin timp lansată, va primi destul de multe caracteristici. Trebuie doar să-i acordăm încredere. Până acum n-am mai utilizat o extensie pentru a-mi gestiona taburile deschise din Google Chrome, dar pe asta am să o folosesc cu plăcere.

Dacă o instalați, aș fi încântat să aflu impresia voastră despre Veritabs.

Ultuma actualizare 16 January 2022 by Alexandru Ionut

3 thoughts on “Cum să organizăm taburile din Chrome pe verticală cu Veritabs”

    • Chiar e interesantă extensia. Mie îmi place. Bine, dacă nu ești genul să ai peste 10 taburi deschise, nu-i văd rostul.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.