Cum eliminăm reclamele din Skype

Scriind atât de multe articole și tutoriale despre Skype, ar fi și păcat să mă opresc ținând cont cât de multe opțiuni și setări putem modifica și optimiza. N-am să ofer acum toate link-urile către articolele despre Skype, dar le puteți găsi foarte ușor accesând și utilizând funcția Search din headerul blogului.

Clientul Skype este gratuit și poate fi descărcat direct de pe site-ul oficial Skype.com. Vă zic asta că poate există cineva care nu știe, cineva care a descoperit atât calculatorul cât și internetul destul de curând. Fiind un program gratuit, era și normal ca acesta să afișeze și ceva reclame în propria interfață, dar tot acesta ne oferă și posibilitatea eliminării anunțurilor printr-o metodă destul de simplă și legală.

Dezvoltatorii aplicației Skype au introdus în opțiunile clientului posibilitatea de a elimina reclamele care sunt afișate de acesta. Pentru a ajunge la aceste opțiuni, parcurgem următorii pași:

  1. navigăm la meniul Tools și selectăm Options.
  2. după ce s-a deschis fereastra Options, dăm click pe categoria ”privacy” din partea stângă și ne vom asigura că suntem la tabul ”privacy settings”. De aici eu am debifat trei opțiuni:
  • allow my status to be shown on the web (opțional)
  • accept skype browser cookies (opțional)
  • allow Microsoft targeted ads, including use of Skype profile age and genre (debifat)

eliminare reclame din skype 1

3. accesăm categoria ”Notifications” și selectăm tabul ”Alerts & messages”. De aici am debifat cele două opțiuni:

 

  • help and skype tips (opțional – pentru a nu mai apărea tot felul de pop-up-uri)
  • promotions (debifat)

eliminare anunturi skype 2

După ce ați debifat toate aceste opțiuni, trebuie să apăsați butonul ”save” din josul ferestrei Options, iar apoi restartați Skype (sign out, sign in)

Ultuma actualizare 23 December 2013 by Alexandru Ionut

3 thoughts on “Cum eliminăm reclamele din Skype”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.