Connectify este compatibil cu Windows 8

5 July 2012

Faimosul program wireless hotspot Connectify a fost actualizat la versiunea v3.5, iar acum ofera suport deplin pentru Windows 8. Aceasta noua versiune a programului vine si cu corectarea erorii “Hosted network unavailable”.

Pentru cei care nu stiu ce face programul Connectify, acesta este un soft gratuit (versiunea PRO este de asemenea valabila) care transforma laptopurile cu Windows 7 si Windows 8 intr-un mediu virtual WI-FI hotspot doar cu cateva click-uri, fara ajutorul altor componente hardware. De exemplu, daca aveti mai multe dispozitive WI-FI in casa, puteti instala acest soft pe laptop pentru a distribui internet si celorlalte dispozitive.

Connectify – wifi hotspot.

 

Cum instalam Connectify

Pasul 1. Descarcati, instalati programul, restartati calculatorul si apoi lansati programul.
Pasul 2. Introduceti un nume pentru hotspot, selectati conexiunea la internet pe care doriti sa o distribuiti si la final faceti click pe Start Hotspot pentru a incepe distribuirea cu ajutorul Wi-Fi. Asta a fost tot.

De asemenea puteti vedea cate persoane si dispozitive sunt conectate, comutand la tabul Clients. Pe langa Windows 8, Connectify suporta si Windows XP, Vista si Windows 7 cu ambele variante x86 si x64.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.