Categories
Software

Cel mai bun client messenger – Trillian 5 [Windows & Mac]

Trillian este un client chat, dupa parerea mea, fiind unu din cele mai bune programe de comunicare in mediul virtual. Folosind acest program, nu trebuie sa ne mai facem griji de serviciile utilizate de ceilalti prieteni, gandindu-ne sa nu lasam pe cineva ignorat. Practic, intr-un singur client chat conectam toate conturile populare de pe internet.

Interfata aplicatie chat Trillian
Servicii chat disponibile in Trillian

Cand lansam  pentru prima data Trillian, trebuie sa ne conectam la toate conturile dorite. Putem face foarte usor aceast lucru dand click pe butonul Trillian, apoi Manage Acconts. Trebuie doar sa alegem serviciile dorite si  sa introducem username-ul si parola.  In caz ca nu vom gasi un serviciu favorit, putem verifica la Preferinte – Customization – Plugins daca sunt bifate. Unele dintre aceastea nu sunt activate in modul default pentru a nu ocupa memorie.

Daca dorim sa ne jucam prin setarile acestuia, o putem  face foarte usor. Este foarte bine structurat si practic vom gasi tot ce ne intereseaza. Ofera suport pentru foarte multe limbi.

Fereastra conversatie Trillian
Fereastra conversatie Trillian (2).

Trillian ofera suport video si audio de inalta calitate, transfer de fisiere si sicronizare. Ne putem  loga pe Trillian de pe orice calculator fara sa mai fim nevoiti sa ne logam din nou toate conturile.

Programul merge impecabil. Rulez 4 conturi pe acesta: skype, messenger, google talk si chat facebook.

Putem descarca Trillian de pe site-ul oficial.

By Alexandru Ionut

Pasionat de blogging, internet si tehnologie. Încerc sa învat cât mai mult din toate, de fiecare data când am ocazia. Absolvent Stiinte Economice - UPG Ploiesti.

1 reply on “Cel mai bun client messenger – Trillian 5 [Windows & Mac]”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.