Cum putem taburi in Windows Explorer cu Clover – Windows 8

Navigarea prin taburi este cu siguranta una din cele mai grozave caracteristici ale browser-elor moderne. Utilizarea taburilor este foarte practica datorita comutarii rapide intre diferite pagini deschise si navigarea cat mai facila pe internet. Din pacate, Windows Explorer nu are aceasta functionalitate.

Exista destul de putine aplicatii disponibile care pot aduce aceasta functionalitate a navigarii cu ajutorul taburilor si in Windows Explorer. QTTabBar si Explorer++ sunt cele mai populare instrumente pentru navigarea cu taburi. Dezavantajul acestor programe este faptul ca taburile apar sub bara de instrumente iar interfata nu este una destul de buna.

Vezi si: TabExplorer – transforma Windows Explorer intr-un browser intern cu taburi colorate

Utilizatorii care vor intr-adervar sa isi transforme Windows Eplorer intr-un browser intern, ar trebui sa incerce Clover. Acesta este un mic instrument compatibil cu Windows Vista, Windows 7 si Windows 8, si care aduce stilul Google Chrome in Windows Explorer. De data aceasta nu mai navigati intre paginile de internet, ci intre ferestrele deschise din calculator.

navigare, taburi explorer windows 8

Una din cele mai apreciate caracteristici este pemiterea redeschiderii taburilor inchise cu comanda Ctrl + Shift + T, la fel ca si in browserul de internet Google Chrome.

 

Pagina oficiala

Descarcare Clover

Ultuma actualizare 6 July 2013 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.